Whey Perfection review Body & Fit

whey perfection van body&fit shop
25
jul, 2023
Waarschijnlijk weten de meeste van jullie wel wat eiwitshakes zijn. De mensen die het kennen kunnen we in twee groepen verdelen; voor -en tegenstanders.
De meeste tegenstanders weten vaak niet waar het voor is en zien het al snel aan voor een wondermiddel of sterker nog ”een soort anabolen”. Natuurlijk generaliseer ik nu maar het blijft een feit dat veel mensen niet weten wat het nu echt is én, belangrijker nog, doet.

Onze mening over Whey Perfection

Ik gebruik al een hele tijd de Whey Perfection van Body&Fitshop. Omdat het de beste is? Om eerlijk te zijn kan ik niet over alle merken eiwitten oordelen aangezien ik alleen de Whey Perfection en Isolaat perfection (review volgt nog) van Body&Fit hebt gebruikt en de Wei Isolaat van Vitaminstore.

De reden waarom ik niet zoveel anderen merken heb geprobeerd is dat ik erg tevreden ben met de Whey Perfection. Het doet namelijk wat ik ervan verwacht: zorgen voor genoeg eiwitten en dus een goed herstel. Omdat ik veel sport moet ik veel eten om mijn gewicht te behouden, een deel van mijn dieet zijn dus eiwitten. Doordat ik deze niet alleen uit ”vast voedsel” haal vind ik snelle eiwitten uit een shake erg fijn. Eén shake bevat ongeveer 22 gram aan eiwitten en dit is dus een handige manier. Naast handig is het ook een stuk goedkoper dan weer een stuk vlees of kip waar ook nog eens meer vetten in zitten natuurlijk.

whey perfection van body&fit shop

Ik heb niet veel merken geprobeerd maar wel veel smaken! De Whey Perfection is er in super veel smaken en ”coconut”, ”straciatella”, ”banana”, ”white chocolate” en ”nutella hazelnut” zijn toch wel mijn favorieten. Smaakt prima en mixt gemakkelijk. Je krijgt er bij een kleine bestelling al een gratis shakebeker bij waardoor er nog minder klontjes overblijven. Dus shaken maar en werken aan een goed herstel!

Lees hieronder mijn beoordeling én geef zelf ook een cijfer aan de Whey Perfection!

Ben je overtuigd of wil je een testzakje met verschillende smaken? Dat kan hier!

 

Jordi Sloots

Jordi Sloots

Sportliefhebber die meer sporten beoefend dan er dagen in de week zitten. Fit Dutchies member sinds day 1!

1 Review

Jordi Sloots - jordi@thecreatorshub.nl
5

Fijn product!

Gebruik dit al jaren. Topspul.

Write a Review

author avatar
Jordi Sloots Owner
Sportliefhebber die meer sporten beoefend dan er dagen in de week zitten. Fit Dutchies member sinds day 1!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *