Waarschijnlijk weten de meeste van jullie wel wat eiwitshakes zijn. De mensen die het kennen kunnen we in twee groepen verdelen; voor -en tegenstanders.
De meeste tegenstanders weten vaak niet waar het voor is en zien het al snel aan voor een wondermiddel of sterker nog ”een soort anabolen”. Natuurlijk generaliseer ik nu maar het blijft een feit dat veel mensen niet weten wat het nu echt is én, belangrijker nog, doet.

Ik gebruik al een hele tijd de Whey Perfection van Body&Fitshop. Omdat het de beste is? Om eerlijk te zijn kan ik niet over alle merken eiwitten oordelen aangezien ik alleen de Whey Perfection en Isolaat perfection (review volgt nog) van Body&Fit hebt gebruikt en de Wei Isolaat van Vitaminstore. De review van laatstgenoemde vind je hier.

De reden waarom ik niet zoveel anderen merken heb geprobeerd is dat ik erg tevreden ben met de Whey Perfection. Het doet namelijk wat ik ervan verwacht: zorgen voor genoeg eiwitten en dus een goed herstel. Omdat ik veel sport moet ik veel eten om mijn gewicht te behouden, een deel van mijn dieet zijn dus eiwitten. Doordat ik deze niet alleen uit ”vast voedsel” haal vind ik snelle eiwitten uit een shake erg fijn. Eén shake bevat ongeveer 22 gram aan eiwitten en dit is dus een handige manier. Naast handig is het ook een stuk goedkoper dan weer een stuk vlees of kip waar ook nog eens meer vetten in zitten natuurlijk.

Ik heb niet veel merken geprobeerd maar wel veel smaken! De Whey Perfection is er in super veel smaken en ”coconut”, ”straciatella”, ”banana”, ”white chocolate” en ”nutella hazelnut” zijn toch wel mijn favorieten. Smaakt prima en mixt gemakkelijk. Je krijgt er bij een kleine bestelling al een gratis shakebeker bij waardoor er nog minder klontjes overblijven. Dus shaken maar en werken aan een goed herstel!

Lees hieronder mijn beoordeling én geef zelf ook een cijfer aan de Whey Perfection!

Ben je overtuigd of wil je een testzakje met verschillende smaken? Dat kan hier!

Review: Whey Perfection
Smaak8
Shaked goed7.5
Service8.5
Prijs-kwaliteitsverhouding8
Herstel7.5
7.9Totale Score
Reader Rating: (28 Votes)
7.1

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

2 Responses

  1. tom

    Ik gebruik deze whey shake eigenlijk al jaren nu en ben erg tevreden met de resultaten. Zeker een aanrader dus. Met de service van Body en fit is natuurlijk ook niks mis mee.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.