Pizza van tonijn & ei

27
jul, 2023

Lekker koken, bakken & braden hoeft niet per se duur te zijn. Althans dat was de gedachte van Serena Verbon! Samen met nog een heel aantal bloggers hebben wij een Facebookgroepje welke is opgezet door Serena Verbon, beter bekend als de #girlboss achter beautylab.nl. Dus een tijdje geleden kreeg ik opeens een berichtje van Serena of ik het niet leuk vond een receptje te maken.

Er zijn natuurlijk veel dingen te bedenken, maar creativiteit is wel vereist als je geen standaard maaltijd uit de oven wilt eten.

Maar als Fit Dutchies houden wij natuurlijk voor eiwitten en besloot ik een tof recept dat ik heel lang geleden al een maakte een nieuwe twist te geven! We maken dus een pizza met een bodem gemaakt van tonijn & ei (huh!? Ja, echt!) en een heerlijke topping van paprika, gebakken pijnboompitjes, mozzarella en tonijn.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Mix de twee eieren en een half blikje tonijn uit water in een blender.
  3. Giet dit in een bakvorm en stop dit ongeveer 10 minuten in de oven om de bodem te garen.
  4. In de tussentijd snijd je de paprika en de mozzarella.
  5. Bak daarna de paprika en de pijnboompitjes.
  6. Haal de bodem uit de open en verdeel de tomatenpuree gelijkmatig over je pizza.
  7. Hierna zorg je er met je topping voor dat de pizza rijkelijk belegd is. Dus de paprika’s, pijnboompitten, mozzarella en tonijn!
  8. Stop dit nog 5 á 10 minuten in de oven en je bent klaar!

Eet smakelijk!

Lees hier onze andere gerechten.

Leroy de Bruijn

Leroy de Bruijn

0 Reviews

Write a Review

author avatar
Leroy de Bruijn

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *