We hebben eindelijk een échte zomer in Nederland en daar hoort natuurlijk een zomerse salade bij. Vandaag delen we een recept met je waarbij we de de Beef Jerky van Bodylab gebruikten. Weet jij nog niet wat beef jerky is? Don’t worry, hieronder wat feitjes over deze eiwitrijke snack!

  • Bevat 90% rundvlees
  • Tot 30 gr eiwit per portie
  • Suikerarm
  • In de smaken Peppered en Original
  • Luchtgedroogd
  • Superscherpe prijs

Wat heb je nodig (voor 1 persoon)?

  • 1 perzik
  • 1 el honing
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Rucola
  • 4 el fijn gesneden rode kool
  • 4 el geraspte wortel
  • 1 zakje beef jerky Bodylab
  • 20 gr cashewnoten
  • Grillplaat

Hoe maak je het?

  1. Snijd de perzik doormidden en verwijder de pit.
  2. Snijd de perzik dan in partjes en leg deze ongeveer 5 minuten op de grillplaat.
  3. Meng ondertussen de honing met de olijfolie en citroensap en zet even apart.
  4. Leg wat rucola op een bord, gevolgd door de rode kool en wortel.
  5. Verdeel de gegrilde perzik en de cashewnoten over de salade.
  6. Breek de beef jerky in kleine stukjes en strooi over de salade.
  7. Maak de salade op smaak met de dressing.
  8. Nu ben je klaar & ready to eat. Eet smakelijk!

Meer info over de beef jerky van Bodylab?
Check het hier!

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.