Als sporters, foodies & health freaks houden wij van een goed ontbijt, eiwitten en gewoon lekker eten. Wellicht heb je Arla skyr al in de winkel zien liggen of heb je het in een van onze eetdagboeken voorbij zien komen. Vandaag gaan we er wat dieper op in en vertellen wij je waarom Arla skyr jouw nieuwe favoriete maaltijd gaat zijn!

Arla skyr framboos cranberry

What is it?

Arla skyr is een voedzame yoghurt die door een unieke IJslandse receptuur van nature rijk is aan eiwitten. We like! Doordat skyr in drie smaken verkrijgbaar zijn kun je zelf kiezen wat je lekker vind. Mijn favoriet? Dat is de framboos/cranberry smaak, echt een aanrader!

Waarom kiezen wij voor Arla skyr?

Als sporters letten wij op onze voeding. Daar waar we bezig zijn om spiermassa te creëren en vet te verliezen, zitten we wat hoger in onze eiwitten. Een gezond ontbijt met voldoende proteïne is voor mij dan ook erg belangrijk. Een bakje skyr met wat fruit is voor mij een prima start van de dag met voldoende eiwitten. Per 100 gram zit er namelijk maar liefst 11 gram eiwitten in.

Het is natuurlijk niet zo dat je het alleen als ontbijt kunt consumeren. Na een training is het ook verstandig om je eiwitten binnen te krijgen of ‘s avonds als laatste maaltijd. Wanneer je het consumeert mag je natuurlijk zelf bepalen, maar ik vind het eigenlijk voor elk moment van de dag een prima oplossing!

Arla skyr naturel

Alle benefits op een rijtje:

  • Romige smaak
  • In drie smaken verkrijgbaar: Framboos/Cranberry, Honing & Naturel
  • 0% vet
  • Per 100 gram 2,5 keer meer eiwitten dan in yoghurt, 30% meer dan in kwark
  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

 

Arla skyr honing

Waar kun jij Arla skyr vinden?

Arla skyr is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo supermarkten & Spar.

Your new favorite: Arla skyr yoghurt!
Smaak8
Benefits8.5
Uitstraling7.5
Variatie7
7.8Overall Score
Reader Rating: (6 Votes)
5.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.