Hi Fit Dutchies! Vandaag deelt Esmee die je misschien wel kent onder de naam @littlefitworld haar favoriete workout! Wat denken jullie dat haar favo workout is? Ass to the grass!

Bij de Jumping squat
Ik vind het een fijne oefening, je traint je billen erg goed en tegelijkertijd train je ook nog is uithoudingsvermogen. Je kunt de sets zo zwaar maken als je zelf wil. Ik gebruik meestal de trap techniek. 10 keer even rust dan 20 keer even rust dan 30 keer even rust dan 20 keer even rust etc.

esmee3

Jumping lunges
Het is een fijne oefeningen voor je billen en ook voor je core, je bent continu bezig met het corrigeren van je evenwicht. Ook hierbij gebruik ik vaak de trap-techniek.

esmee jumping lunges

Pull up machine
Heerlijke oefening voor je billen. Je traint zo echt goed de rondingen van je bil, ook altijd gelijk spierpijn na deze oefening. Ik begin meestal op me eigen lichaamsgewicht en ga zo steeds zwaarder. Ik doe elk been 5 keer en probeer iedere keer 5 kilo zwaarder te pakken.

esmee4

Lunges op het bankje
Kies een bankje in jou buurt, zet een voet op het bankje en kom omhoog, is die te hoog laat je armen meehelpen doormiddel van mee te laten zwaaien. Strek je been naar achter om nog net even je bil aan te laten spannen, wanneer je beneden bent zak nog even door je knie. Ook weer in de trap-techniek!

esmee2

Dat was hem dan weer! Wil jij jouw workout delen met fit Nederland?
Mail ons via info@fitdutchies.nl!

 

Heb jij de nieuwe collectie al bekeken?

Klik hier!

NIEUWE COLLECTIE

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses

  1. yvette

    Bedankt voor de goede tips! Ik vroeg me wel iets af buiten de oefeneningen.. Waar heb je die sportbroeken gehaald? Ze zijn echt kleurrijk en lijkt me erg handig in te sporten:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.