Deze winactie is verlopen en de winnaar is Demi van @deemitje!

Heb je er ooit wel eens van gedroomd om te bloggen? Maak dan nu kans om een Vita Coco pakket te testen en een blog te plaatsen op de website van één van de grootste fitcommunity’s in Nederland!

Vertel ons waarom jij zo graag Vita Coco’s 100% natuurlijke, superhydraterende, vet- en cholestrerolvrije kokoswater test die ook nog eens boordevol voedingsstoffen, kalium en elektrolyten zit. Hiermee maak jij kans om het Vita Coco Try Out pakkket te ontvangen waarmee jij aan de slag kunt gaan voor een leuke blog op www.fitdutchies.nl!

Schrijf jij de sterren van de hemel of wordt dit je eerste blog? Het maakt allemaal niet uit!
Laat een reactie achter op FacebookInstagram of op de website in de comments en maak kans op WIN WIN: een eigen blog voor Fit Dutchies en een super healthy pakket van Vita Coco!

 • Vertel ons waarom jij graag een review schrijft over Vita Coco op www.fitdutchies.nl en maak kans om een pakket kokoswater te ontvangen die jij kunt testen voor Fit Dutchies!
 • De winnaar wordt gekozen op zondagavond 14 september om 21:00. Houd onze pagina dus in de gaten!

vitacocotry out crop

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

10 Responses

 1. Nina

  Ik weet niet of ik de sterren van de hemel schrijf, maar ik ken wel de klappen van de zweep betreft gezonde voeding, sport en afvallen. Zelf kamp ik al jaren met overgewicht, ik behoor dan ook (nog) niet tot de fitdutchies community. Elke dag lever ik een strijd met mezelf en ik denk dat ik niet de enige bezoeker ben die dit herkent. Inmiddels ben ik ruim 12 kilo afgevallen en wil ik bij de -20 weer beginnen met echt hardlopen. Veel vrienden/klasgenoten die het weten sturen me ook foto’s met producten uit de supermarkt met de vraag of dit wel gezond is, of ze vragen naar recepten of tips betreft voeding. Natuurlijk weet ik ook niet alles, maar ik vind het wel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en uiteraard te proeven.

  Reply
 2. Demi unal

  Waaah bijna te laat, oh wat stom ik lees het nu pas allemaal! Wat lijkt het mij ontzettend gaaf om
  Een blog voor jullie te mogen schrijven, ik wil heel graag starten met een eigen blog maar “doorbreken” is lastig nu heel veel mensen bloggen! Buiten dat is vita coco natuurlijk een buitenkans om over te bloggen, want wat een boost is dat na je run, een verfrisser na je kater en een slaaplekker drankje op de zondag avond.. En ga zo maar door! Ik hoop dat ik kans maak hihi! Je kan altijd even op mijn insta kijken om een beeld te krijgen van wie ik ben : deemitje

  Liefs demi

  Reply
 3. Judith

  Het is nu bijna een jaar geleden dat ik begon met (serieuzer) hardlopen. Ik schreef me in voor een 10k wedstrijd en ik kon niet meer terug. Een slechtweer loper ben ik niet echt maar wanneer ik met m’n benen omhoog op de bank lig en ik allemaal actieve mensen voorbij zie komen op instagram weet ik mezelf toch naar buiten te slepen. Het werkt zo motiverend om met iedereen te kunnen delen dat je weer iets goeds hebt gedaan. Sporten hoort inmiddels weer helemaal bij mijn leven. Ik mis het wanneer ik een week minder tijd heb of wanneer ik snotverkouden op bed lig. Zelf op vakantie gaan mijn geliefde hardloopschoentjes gewoon mee.
  Ik ben Judith, 21 jaar en voltijd student. Het lijkt me heerlijk ook eens mee te mogen doen met de blogwereld, hoop dat ik nog op tijd ben 😉 xo

  Reply
 4. Esther

  Ik zou het pakket heel graag willen testen! Ik heb gelezen dat het ook een goede vervanger voor de gewone sportdrank is en aangezien ik deze steeds meer gebruik tijdens mijn trainingen voor de marathon zou ik graag willen kijken of dit ook echt zo is. Ook ben ik erg benieuwd hoe de soorten smaken naast de ‘gewone’ kokoswater. Ik ben nog maar net begonnen met het schrijven op mijn eigen blog maar zou het echt super leuk vinden om voor jullie te schrijven!

  Reply
 5. sandra

  Ik ben sinds kort bezig om mijn leven om te gooien… na 2 kinderen.. nu bijna 2 jaar gestopt te zijn met roken,word het langzaam tijd om aan mezelf te gaan denken.Ik zou dit graag eens willen uitproberen en kijken of dit in mijn nieuwe leventje past..
  En dit dan graag delen met iedereen met dezelfde passie .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.