Vandaag vertel ik over mijn ervaring met de Linea shake van Bodylab die ik de afgelopen tijd voor jullie mocht testen! Ben je benieuwd en wil je weten wat deze shake inhoudt? Lees dan snel verder! PS. Onderaan meer over de winactie!

yvonne linea shake

Waarom gebruikte ik deze shakes?

Ongeveer twee weken terug zat ik in mijn laatste schoolweken en had ik tentamens. Hierdoor was ik erg druk met de laatste inlevermomenten en het voorbereiden op de toetsen. Ook mijn trainingen gaan dan gewoon door. Dit leek mij dus een perfecte periode om de Linea shake te gebruiken. Ik was druk en wilde de focus op school houden. Maaltijden voorbereiden, berekenen en eten kost nou eenmaal tijd en een shake is in een minuut gemaakt. Hierdoor had ik wat tijdwinst en hoefde ik mij niet druk te maken over mijn voeding.

Natuurlijk heb ik niet geleefd op alleen deze shake. Persoonlijk vind ik dat geen gezonde manier van jezelf voeden. Volwaardig, verse en voedzame producten  zijn nog altijd naar mijn mening het beste voor je lijf. Supplementen zijn in die zin ook in elkaar gezet en bevatten vaak veel toevoegingen, maar kunnen wel een handige en goede aanvulling zijn. Ik gebruik zelf altijd een eiwitshake na mijn training. Dit is makkelijk en de eiwitten worden snel opgenomen!

Het product

Deze shake was voor mij helemaal nieuw. Het is een pot van 500 gram en kost 13,90. Erg goede prijs! 1 schepje bevat 22 gram en je haalt er ongeveer 30 shakes uit. Ik heb hem voor twee weken iedere dag gebruikt.

Het product is laag in koolhydraten (slechts 1,8 gram per shake), bevat weinig suiker en is daarnaast vrij van aspartaam. Het bevat 70 kilocalorieën en 16 gram eiwitten. Vooral de hoeveelheid eiwit en suiker vind ik belangrijk. Eiwitten zijn goed voor het herstel van de spieren als je veel sport en suiker is iets dat ik zo veel mogelijk vermijd. Deze shake is daarvoor dus perfect.

Ik had de smaak banaan. Eigenlijk zou ik deze nooit gekozen hebben,  maar ik vond hem echt heel erg lekker. Ik werd dus positief verrast. Niet te zoet, niet te waterig, maar wel vol van smaak. De shakeis overigens ook verkrijgbaar in chocolade, aardbei en vanille.

Ik zou deze shake zeker eens proberen als je het moeilijk vind iedere dag voldoende eiwitten binnen te krijgen. Voor de vele sporters onder ons, is het dus zeker een aanrader. Ik zou het persoonlijk niet gebruiken als maaltijd vervanger, maar als aanvulling op je gewone voeding. Het is makkelijk, word snel opgenomen en is goed voor het herstel van je lichaam. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding van dit product erg aantrekkelijk. Als je voor 22:00 besteld heb je hem de volgende dag al in huis.

linea shake

Linea tabs

Op dit moment krijg je er gratis Linea tabs bij. Dit is een dieet product dat je gebruikt wanneer je een maaltijd neemt dat veel vet bevat. De Linea tabs moet je mengen in een glas met water en drink je op voor dat de maaltijd word genuttigd. Het heeft een frisse limoen smaak waarbij de tab oplost in het water. Het bestanddeel Solusitan zorgt ervoor dat er maar liefst 14 gram vet per tab word opgenomen. Één glas bevat 7 kilocalorieën. Dit kun je dus gebruiken als extra aanvulling op de shake.

WINACTIE!

Omdat we jullie kennis willen laten maken met dit product geven wij i.s.m. Bodylab 3 verpakkingen Linea shakes + tabs weg!

Wat jij daar voor moet doen?

  • Tag in onze Facebook post 3 vrienden die deze actie niet mogen missen
  • Delen op Facebook hoeft niet maar mag natuurlijk wel!
  • Deel onze Instagram post!
  • Ons volgen op @fitdutchies vinden we ook tof!

 

Neem hier eens een kijkje als je geïnteresseerd bent geraakt! 

 

 

 

 

About The Author

Yvonne van Haastregt
Blogger & Coach

Studente Voeding en Diëtetiek, Gym addict, Weight lifter, Clean food, Runner en Health lover. Neem een kijkje in mijn levensstijl en raak geïnspireerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.