Het heeft even geduurd maar de winnaar is bekend! Echt zo veel mensen deden mee.. super tof! Helaas kan er maar één gelukkige zijn en dat is… @ambervonk! Gefeliciteerd! Zou je je gegevens naar info@fitdutchies.nl willen mailen?

Niet gewonnen? We hebben eind volgende week weer een nieuwe winactie waarbij je een prijzenpakket twv, ik gok €300 euro, 5x gaan weggeven!

A free pair of sneakers!

Ja, je leest het goed! Omdat we afgelopen week de mijlpaal van 10.000 Facebook likes bereikten én we ook al weer meer dan een jaar bestaan besloten we om een paar sneakers weg te geven, for free natuurlijk! Gewoon, omdat we jullie eigenlijk willen bedanken dat jullie mogelijk maken wat wij het liefste doen en dat is voor jullie bloggen!

Of je alleen deze Nike Ultra Moires kunt winnen? Nee nee, we gaan geen keuze voor je maken hoor. Enige voorwaarde die we stellen is dat de sneakers die je wilt hebben maximaal €150 euro mogen kosten!

nike winactie

Maar wat moet jij er dan voor doen? Heel simpel:

 • Deel de post die we op Instagram hebben geplaatst en laat in de comment onder de door jouw repostte foto weten welke schoenen je graag zou willen. Weten we meteen of je smaak hebt! 😉 PS. vergeet ons niet te taggen en te volgen @fitdutchies en gebruik #fitdutchiessneakers!
 • Via Facebook kun je natuurlijk ook meedoen. Reageer onder de post welke sneakers je wilt winnen en tag 3 vrienden die deze actie echt niet mogen missen. Dat je die post ook deelt op Facebook vinden we natuurlijk extra tof maar dat mogen we je helaas niet verplichten van Facebook!

So, are you in?

 

Heb je deze al? Gebruik ''happytee'' voor 15% korting!

Heb je deze al? Gebruik ”happytee” voor 15% korting!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

7 Responses

 1. Marvin

  Ik was al van plan om nieuwe sneakers te kopen! Heb dus zeker meegedaan, zowel op Facebook als op Insta 😉

  Reply
 2. Britta van der Voet

  Ik wil die mint sneakers echt al zó lang maar ze zijn overal uitverkocht dan maar zo proberen!

  Reply
 3. Gudrun

  AAAAHHH ik wil meedooeeen! Ik zit alleen nog in een eeuwig dilemma welke sneakers ik wil, ik kan niet kiezeeeeen… Maar als ik gekozen heb, dan doe ik sowieso mee. Ik wil zo graag nieuwe sneakers, maar ik verhuis binnen een maand naar een nieuw appartement met mijn vriend, dus nieuwe sneakers kopen past even niet in mijn budget helaas 😀 Fingers crossed!

  Reply
 4. Marlies

  Ben al zo lang op zoek naar nieuwe sneakers, maar kan niks leuks vinden.. Deze zijn super mooi! Helemaal verliefd!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.