Here we are again! Zoals jullie hier al konden lezen beleefde Iris een geweldige week in Schladming-Dachstein tijdens een actieve vakantie met gear van Intersport. Ook vertelde we al dat jij misschien de volgende kon zijn, toch? Read along!

iris schladming-dachstein

Gratis vakantie!
Samen met Intersport mogen wij namelijk een mini-vakantie voor 2 personen weggeven naar het heerlijke en veelzijdige Schladming-Dachstein. 3 nachten in een knus 3* hotel inclusief ontbijt en Summer Card. Daarmee krijg je bij veel activiteiten korting of zelfs gratis entree in dit gebied.

Is dat alles? Nee! Als extraatje geven we een bergklimtocht voor 2 personen weg onder begeleiding van een ervaren kliminstructeur. Dat is echt dé ultieme ervaring in een prachtig berggebied als Schladming-Dachstein.

 

 

Sfeerimpressie van Iris’ reis?

 

Kleine letters?
Vervoer dient wel zelf geregeld te worden en de periode is op basis van beschikbaarheid. Win jij dus? Dan bespreken we dit samen zo snel mogelijk!

 

Hoe dan?

Facebook

of

Instagram

 • Volg @Intersportnl
 • Volg @FitDutchies
 • Tag degene met wie je op reis wilt
 • Deel het bericht van Fit Dutchies en gebruik #intersportnl

We kunnen het ons niet voorstellen dat je nog niet overtuigd bent maar anders moet je de blog van Iris echt nog eens lezen. Dat kan via deze link!

Succes!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

6 Responses

 1. Shanne

  Ik zou deze vakantie ontzettend graag willen winnen! Ik had een sportieve vakantie gepland met een vriendin, maar dat hebben we moeten annuleren.. Ze moet namelijk mee op vakantie met haar oppasgezin als au pair.
  Dit zou een tweede kans kunnen zijn!!
  Het lijkt me echt super tof om dit te gaan doen (:(:
  Kan nog wel 100 redenen verzinnen, maar laat ik t kort houden.

  Reply
 2. Ilona

  lona Duijkers Ik zou heel graag mee gaan met Nils Fleuren! Samen super fanatiek. Nils volleybalde dit jaar nog topdivisie, doet als hobby aan wielrennen en is graag buiten. Ik doe veel aan krachttraining in de sportschool, en skeeler graag grote afstanden. Ik ging jaren met mijn ouders mee naar Oostenrijk! Heerlijk om daar te zijn. Nils heeft zijn Bachelor van TU dit jaar afgerond, naar een jaar lang zwoegen vind ik dat hij het verdient om er lekker tussenuit te gaan! De natuur, er tussen uit, en de bergen om je heen! De actie in activiteiten die je daar kunt vinden, heerlijk!

  Reply
 3. Alicia

  Jaaa zoooo gaaf! Het is een prachtig land om lekker te genieten én sportief te doen!
  Thumbs up!!

  Reply
 4. Shanne

  Jaa! Had al gereageerd! Checkte even tussentijds of er al een winnaar was:):)
  Ik zou dit zo ontzettend tof vinden om te winnen!

  Reply
 5. joyce

  dit zou mijn vriend wel ontzettend tof vinden
  en zelf ben ik ook graag heel actief
  dus ik zeg win win!
  ik ga duimen thnxx voor deze kans!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.