Shopping is our cardio, right? Omdat wij allemaal van de nieuwste schoenen, kleding en accessoires houden geven wij samen met Def Shop nu €80 euro shoptegoed weg! Meedoen is easy en voor je het weet doe je almee!

Wat zijn de voorwaarden?

 • Like de Facebook page van Fit Dutchies.
 • Like de Facebook page van Def Shop.
 • Tag in de comments onder onze Facebook post twee vrienden die deze actie niet mogen missen.
 • & you’re in!

 

Wat kun je dan shoppen van die gift coupon?

Def Shop heeft een brede collectie met alle grote merken van schoenen tot accessoires! Interested? Check hier hun website dan even!

def shop x fit dutchies winactie

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

8 Responses

 1. Patty

  We doen zeker weer mee 😀 elke keer al die mooie afbeeldingen van allemaal nieuwe sneakers… word je zo hebberig van… zo van #hebbenhebbenhebben ….. Maar dat vind je portemonnee niet altijd leuk ;-)! Dus deze bijdrage zou zeer zeer meer dan welkom zijn haha 😀 ik weet al welke #prebirthday sneakers ik voor mezelf zou halen 😛

  Reply
 2. Patty

  Ok doen gewoon nog een keer mee… Iets met omdat ik bijna jarig ben en mezelf wel wil trakteren op nieuwe sneakers :P!! #ikgavanafnunietmeerzeggenhoeoudikword #maarbenweldinsdagjarig #enhebzininnieuweschoenen #altijdnieuweschoenenenzekersneakers #weblijvenmeedoenenduimen #woopwoopwoopenietsmetvervelendehashtagsenzo

  Reply
 3. Joyce

  Oke ik heb geliked beide paginas (dat deed ik al) ik heb getagd.. de mensen die dicht bij me staan en die ik het ook daadwerkelijk gun! nog meer dan mezelf! nu is het duimen!

  Reply
 4. Patty

  Ging ik ondertussen maar eens even op de website snuffelen. MOET JE OOK NIET NIET NIET DOEN DOMBO. Maar toch doen hè. En ondertussen maar kwijlen bij heel veel nieuwe killer sneakers. Zucht. Ik blijf nog even duimen wie weet heb ik geluk en kan ik met een bijdrage shoppen hihi #ikkanniettegenwebshopsmetgavespullen #ietsmetheelvolleonlinewinkelwagentjes #houeensopmetditsoortdingenikkannietneezegegnwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.