We hebben weer een leuke win-actie voor jullie want nieuwe schoenen kunnen we altijd gebruiken toch!? Het gaat dit keer om Asics’ nieuwe FuzeX voor ladies die we weg zullen geven. Hoe? Read along!

 

asics-fuzex-1

 

Hoe doe je mee?

 • Tag onder onze Instagram post 4 vrienden die deze actie niet mogen missen. Like de post. Schrijf in je comment ook even welke maat jij hebt!of
 • Tag 3 vrienden onder onze Facebook post en deel het bericht. Like de post. Vergeet ook hier je maat niet te vermelden!

En verder?

That’s it!

Zelf de schoen bestellen of meer info? Hierrr!

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

9 Responses

 1. joyce pots

  jaaah I’m in op facebook en instagram mede sporters getagd en in maat 36.5 zal ik graag rennend naar de sportschool gaan mijn schoenzolen schoonmaken en op dezelfde schoenen lekker doortrainen in het kracht honk.. hoppa 😀

  Reply
 2. Tamara TS

  Die zijn leuk! Niet alleen mooi voor de sportschool, maar ook gewoon leuk met een jeans! Natuurlijk meteen meegedaan. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

  Reply
 3. Jootje

  Nou die ik zou ik wel willen hoor! nu ik een blessure heb aan mijn schouder staat het trainen in de sportschool jammer genoeg niet meer lukken. Dus maar aan de wandel….heerlijk in de buitenlucht calorien verbranden en mijn hoofd leegmaken. Met deze mooie schoenen kan ik heel veel kilometers maken!

  Reply
 4. Patty

  Deze hardloopgek moet natuurlijk meedoen met weer een gave winactie van jullie 😀 dus ja.. doen! Heb meegedaan op Facebook én instagram 😀 o en maat 39 huppel ik zoooooooooo op weg……………… sprintje doen ;-)???

  Reply
 5. Patty

  Countdown has begun! Jullie lekker op Ibiza en ik duim gewoon nog even voor deze awesome sneakers (maat 39-39,5!), zodat ik hier maar warm blijf door lekker te rennen 😂!

  Reply
 6. danielle noord

  Geweldig!! ..* maat 40 *.. Ik ga het gelijk delen en vriendinnen taggen die ik deze waanzinnig mooie schoenen graag gun!! #duimen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.