Update

TADA! De winnaars zijn bekend!

Wij feliciteren Jill, Myrlon & Amber die via de website hebben meegedaan. Daarnaast feliciteren wij Christa Eekhuis & Priscilla Jarec die via Facebook hebben deelgenomen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog tot het einde van deze week hier meedoen om een Boef sweater + muts van Colourful Rebel te winnen en in januari komt er een sneaker give-away. So stay tuned!

 

Misschien zag je op Facebook al een foto voorbij komen van Maartje en Cyndi die de Veggie Juices van V-Bomb probeerden. Leek het jou ook wel wat? Dan hebben we wat leuks want wij mogen 5 proefpakketten weggeven die allemaal bestaan uit 6 verschillende smaken!

Misschien ken je de sapjes nog niet en wil je wat meer informatie over het product? Dat kan!

 • Dagelijkse behoefte groente en fruit in één flesje
 • 500 gram koudgeperste groente en fruit per 250ml
 • Puur sap zonder conserveringsmiddelen

Maar misschien wel belangrijker: wat jij moet doen om kans te maken op een proefpakket?
Heel simpel!  Reageer hieronder waarom deze sapjes écht iets voor jou zijn en je maakt al kans om te winnen! 

Succes!

veggie smaken

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

70 Responses

 1. Talitha

  Als student probeer ik zo gezond mogelijk te leven en ook met smoothies enzo. Helaas heb ik niet altijd tijd om smoothies te maken, best jammer! En de smoothies uit de supermarkt zijn niet zo goed voor mijn portemonnee en zeker als student kan ik me dat niet altijd permitteren. Dit pakket is dus ideaal en super fijn!

  Reply
 2. Giulia

  Die sapjes lijken me geweldig! Ik ben een echte groentefreak, maar een drankje drinken staat toch iets eleganter dan op wortels knagen!

  Reply
 3. Femke

  Nou ik denk dat ik na de kerstdagen en een wintersport wel een healty boost kan gebruiken dus kom maar op met die sapjes! 🙂

  Reply
 4. Loeke

  Ik ben aan het proberen een gezondere leefstijl te krijgen. Ben 16 kilo kwijt geraakt en nu een beetje op en neer aan het schommelen vrienden zeiden dat met gewoon gezond eten het ook wel lukt dus dat probeer ik nou en wil graag van alles uit proberen! Dus dit leek me ook echt wel iets voor mij

  Reply
 5. daniek

  Ik wil heel graag een soort detox kuurtje doen omdat ik 14 februari 3 weken in mn bikini rond moet lopen in thailanddd! Dus wil ik heel graag fris en fit zijn en ik denk zeker dat het met deze sapjes gaat lukken!!

  Reply
 6. Michelle

  Wat een leuke, maar vooral lekkere actie! Ik doe zeker mee 🙂 Lijkt me leuk om er meteen een stukje over te schrijven voor op Studentenvoer!

  Liefs, Michelle

  Reply
 7. Jill

  Jaa! Sapjes zijn al duur genoeg. Ik probeer wel eens een sap kuur te doen, maar vind het lastig om vol te houden en af te wisselen. Dit zou me hier bij kunnen helpen!

  Reply
 8. laura

  Ik maak graag kans op het proefpakketje! 2 jaar geleden ben ik 12 kilo afgevallen en sindsdien erg bezig met mijn gezondheid. Ook probeer ik dit te behouden door middel van gezond eten en drinken, want ik kom erg snel aan. Lijkt me leuk om dit te proberen!

  Reply
 9. Milou

  Normaal gesproken kook ik uitgebreid en gaat er zo minimaal 500 Gr groenten en 4 stuks fruit naar binnen op een dag.. Alleen nu met twee tentamens en een scriptie voorstel zo net voor kerst zouden deze sapjes een uitkomst zijn

  Reply
 10. Suzet

  Omdat ik gek ben op gezonde sapjes maar deze nog niet geprobeerd heb! Daarnaast is het nooit weg om in wat extra gezondheid te drinken in de decembermaand!

  Reply
 11. Jeanine

  Wat een leuke en lekkere actie! Ook ik ben bezig om gezonder te leven. Niet meer leven op snoep en chocola. In de zomer heb ik wel smoothies gemaakt, maar onze eeuwenoude blender heeft daar niet altijd zin in.. En wat een gedoe om schoon te maken! Momenteel heb ik mezelf een Sugar Challenge opgelegd, een echte eyeopener (zelfs in leverworst zit suiker), maar ook lastig. Daarom zou ik graag deze heerlijke smoothies willen winnen, zodat ik toch nog lekkere dingen tussendoor kan eten (drinken ;)) ondanks mijn Challenge. Mijn omgeving vind het onzin dat ik dit doe, maar ik hoop er toch voordelen uit te halen zoals meer energie. Nu schreeuw ik nog wel eens om mijn chocoladeletter van Sinterklaas, maar hopelijk binnenkort om een lekkere veggiejuice van V-Bomb! En dan mag ik het ook daadwerkelijk hebben wat natuurlijk niet kan met de chocola.

  Reply
 12. Zoë van Amerongen

  Ik moet winnen omdat ik komende maandag ga beginnen bij m’n nieuwe werk en daarmee dagen van ongeveer 14 uur ga maken. De heerlijke gezonde sapjes zouden mij dus goed helpen 😀

  Reply
 13. Myrlon

  Super leuke actie! Ik zou ook graag winnen omdat het me een uitkomst lijkt om op momenten waarbij het niet zo fancy is om een paprika op te eten als een appel, of om met een halve kilo wortels in je tas rond te zeulen..

  Reply
 14. sanne

  Wat een toppakket!
  De afgelopen maanden heb ik mijn eetgewoontes helemaal omgegooid en eet/drink ik de heerlijkste en gezondste dingen. Daarnaast ben ik nog meer gaan sporten dan dat ik al deed. Al die smoothie ingredienten kosten nogal wat dus ik dacht laat ik is gek doen, en gewoon reageren!

  Liefs,

  Reply
 15. Kirsten

  Ik zou dit pakket graag willen uittesten. Ik ben nu zo 30 kilo kwijt en ben aan het onderzoeken wat voor voeding je nodig bent i.c.m. mijn workouts. Ik sport 5 a 6 dagen in de week en heb er soms een beetje moeite mee om al het fruit of groente binnen te krijgen wat je nodig bent. En daarvoor zijn deze flesjes ideaal, dagelijks bevolen hoeveelheid, ben je meteen van dat probleem af haha. En nee ik ben niet lui haha, maar wel druk, dan is zo flesje de perfecte oplossing.. fingers crossed

  Reply
 16. Melanie

  Ik wil de stap graag maken naar healthy food. Ik ben al erg geïnspireerd door jullie site, maar ik heb er nog niet erg veel mee gedaan. Af en toe heb ik wel een gerechtje gemaakt, maar ik moet echt beter beginnen. Ik wil het ook heeeeel graag! En ga nu ook zeker gezonder eten. En die sapjes zouden al erg helpen om de eerste stappen te maken om ze vervolgens zelf ook te gaan maken!! Jullie site en instagram zijn super! Ik wil heel graag winnen! Groetjes xx

  Reply
 17. Marjolein

  Oeh, die lijken mij ook wel erg lekker! Ik heb net een nieuwe baan, en met deze drukke decembermaand erbij schiet het gezonde eten er wel eens bij in. Zo’n sapje is dan natuurlijk wel een goede oplossing! 🙂

  Reply
 18. Sacha

  Ah dat zou heerlijk zijn! Ik heb ruim een half jaar geleden mijn hele eetpatroon aangepast met behulp van jullie op instagram! Jullie hebben mij veel inspiratie gegeven over gezond eten en sporten. Ik heb een lange periode gehad dat ik totaal niet lekker in mijn vel zat, maar dat is nu verleden tijd!! 😀 kerst en oud en nieuw komt eraan dus veggie juices komen dan erg goed van pas zodat ik nog steeds al de vitamientjes etc binnen krijg! Leuke actie fit dutchies!

  Reply
 19. Linsey

  We verhuizen binnenkort naar Rotterdam en het zou fijn zijn om tijdens het klussen nog wat goeds binnen te krijgen en niet alleen te leven op stoommaaltijden, Engelse drop en broodjes kroket 🙂 Kan niet wachten tot ik weer gezond kan gaan koken!

  Reply
 20. Nienke

  Mijn vriendinnetje en gym-maatje Linda is sinds de zomer flink bezig met haar gezondheid. (Met succes!) Ze wil ook haar zoontjes een gezond eetpatroon meegeven. Ik zou het gaaf vinden om voor haar dit pakket te winnen, zodat zij en haar boys het allemaal eens uit kunnen proberen!!

  Reply
 21. Petra

  De meiden van #GL2R hebben mij gemotiveerd om mee te doen met #DOcember. En wat gebeurd er vlak na dit goede voornemen? Juist een flinke griep, snotneus, keeltyfus, kokend hoofd en koude tenen! Toch besloot ik afgelopen zondag mijn hardlopenschoenen aan te trekken voor de Kromsloopparkloop waar ik me voor de 10K had ingeschreven. Hoestend en proestend heb ik hem uitgelopen, maar je begrijpt het al… Echt beter werd ik er niet van, helaas! Om een lang verhaal kort te maken: I really really really need those V-BOMS!!!!!!!!

  Reply
 22. Laura Stoter

  Ik zeg een goed begin om al die kerstkilo’s eraf te werken in het nieuwe jaar! en love juices

  Reply
 23. Lobke

  Wat leuk!! Al vaker voorbij zien komen en het lijkt me heel leuk/lekker om uit te proberen. Probeer sinds een tijdje wat gezonder te eten, ben alleen nog niet zo’n fan van mijn eigen groene smoothies.. Haha.
  Dit zou dus echt een uitkomst zijn!

  Reply
 24. Jacqueline

  Omdat ik hard bezig ben met gezond eten, sporten en afvallen! Laatste jaar ruim 20 kilo kwijt, maar veel vervelende dingen meegemaakt.. dus dit zou hier goed van pas komen!

  Reply
 25. Danielle

  Ik heb sinds kort een slowjuicer, daar maak ik heerlijke juices mee! Graag doe ik mee met deze actie omdat ik ook graag kennis wil maken met de Veggie Juices! Ben benieuwd naar de verschillende smaken en wie weet doe ik er inspiratie mee op voor mn eigen juices die ik thuis maak! Fingers crossed!

  Reply
 26. Lara

  Ik zou graag het proefpakket willen winnen omdat bijna alle sapjes in de supermarkt toch nog vaak toegevoegde suikers zitten en ik niet van de aangelengde sapjes ben. En als moeder heb ik ook niet altijd tijd om zelf te maken. En dit is dan een echte traktatie vor mij en mijn kleine man.

  Reply
 27. Bibi

  Superleuk!
  Ik maak van tijd zelf wel mn sapjes maar er kruipt toch behoorlijk wat tijd in en veel afval ook 🙂 geef mij maar zo’n flesjes, veel handiger!

  Reply
 28. Leonie

  Heel handig (en vooral lekker gezond) om in mijn tas mee te nemen naar het werk voor een “geniet- momentje” ipv de verleidingen van de pepernoten en kerstkransjes..

  Reply
 29. Anita H.

  Ik ben best een gezondheidsfreak. Die aanbevolen minimale inname van groenten en fruit haal ik doorgaans wel. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Het liefst zou ik ook nog mijn eigen sapjes en smoothies maken. Maar behalve dat de apparatuur ontbreekt, ben ik eerlijk gezegd toch ook te lui om daar iedere dag voor te zorgen.

  Reply
 30. Angela

  omdat ik zo goed bezig en gemotiveerd ben met mijn eetkeuzes en sporten maar deze sapjes nog nooit geproefd heb!

  Reply
 31. Elise Kurver

  Ik zou graag de prijs willen winnen, zodat ik een veggie juice party kan geven aan mijn vriendinnen, zodat wij een gezellige en gezonde meiden avond kunnen houden!

  Reply
 32. Tessa

  Nu de kerstdagen weer voor de deur staan ben ik heel druk met werken, kado’s shoppen, huis in de kerstsfeer brengen, recepten zoeken ed en hierdoor schiet het fruit eten er nog wel eens bij in. Met deze sapjes krijg ik in ieder geval genoeg vitamines binnen om de koude wintermaanden door te komen! Daarnaast ben ik reuze benieuwd naar de smaak van deze sapjes!

  Reply
 33. Lisa

  Omdat ik sportopleiding doe, en wel wil weten of dit goede drankjes zijn zo ja leg is ze voor aan de sportschool waar ik stage loop zodat zij ze kunnen verkopen daar

  Reply
 34. Larissa

  Ik wil graag weer fit, alert en lekker in m’n vel zitten! Hopelijk kan dat met veggie juice!

  Reply
  • Rowan

   Helaas zit ik momenteel weer met een fikse verkoudheid op de bank. M’n weerstand wilt maar niet zijn wat het moet zijn. Dit zou ideaal zijn, omdat ik dat zéker weet dat ik voldoende groenten en fruit binnen krijg en DUS vitamientjes!
   Groetjesssssnifff

   Reply
 35. Amber

  Aaaah ik wil ze heel graag winnen!! Ik hou ontzettend veel van groente (en iets minder van fruit), maar vind het erg moeilijk genoeg van beiden binnen te krijgen op een dag. Met dit drankje is dat dus geen probleem meer! En bovendien hou ik erg veel van smoothies en gezonde sapjes, maar is dat over het algemeen erg duur in de winkel. En zelf smoothies maken, daar gaat nog al wat tijd (en geld) inzitten. Kortom, dit is dé ultieme oplossing voor mij! Gimmeeee some

  Reply
 36. MaNoek Duindam

  Ik ben fulltime jongleur van m’n tijd tussen full time school, een part time baan en life of a fit dutchie! Hierdoor mis ik nog wel eens wat vitamientjes! Get in my belly juicy!!

  Reply
 37. Indy

  Deze week beeindig ik mijn 12 weken workout van kayla itsines. In totaal 13 kg afgevallen en ik ben fitter en gezonder gaan leven. Bij mijn nieuwe levensstijl passen deze drankjes dus perfect! Ik heb veel geleerd over voeding de laatste tijd en begin mijn lichaam te begrijpen, een cadeautje voor dit alles, lijkt me echt heel leuk!

  Reply
 38. jeffrey

  Op zaterdag gooi ik jack daniels in men nek,en op zondag drink ik graag een recover sapje..

  Reply
 39. Laura

  ik wil dit graag winnen omdat ik erg bezig ben met me lichaam wat ik eet en wat ik drink. En ook veel sport. Ik ben namelijk door jullie weer heel erg geïnspireerd om weer de draad op te pakken naar een beter en gezondere leefstijl. En wil dus nu ook graag wat kilo’ s kwijt.

  Reply
 40. Lieke

  Ik zou deze drankjes graag winnen omdat het schoonmaken van mijn sapsuspenser een vies karwei is en veel tijd in beslag neemt. Hihi.

  Reply
 41. jen

  Ik zou het pakket graag willen proberen. Ik ben erg ziek geweest en gelukkig weer helemaal hersteld (heel erg dankbaar dat het mijn tijd nog niet was), dus wil heel graag gezond blijven!! Dit pakket zou heel erg goed van pas komen

  Reply
  • Jordi Sloots
   Jordi Sloots

   Hey Jennifer,

   Wat fijn dat het weer goed met je gaat! Misschien een stomme vraag maar mag ik weten wat je had? Ik hoop dat je snel weer alles kunt en gezond blijft!

   Reply
   • jen

    Ja hoor dat mag. Ik (33 jaar) heb 2 hartstilstanden gehad waarbij ik 1x 45 minuten en 1x 10 minuten ben gereanimeerd. De oorzaak is gelukkig gevonden en is verholpen.

 42. jen

  Ja, gelukkig wel! Dus ik ben ook lekker rustig aan het opbouwen met sporten. Helaas wel wat kilo’s erbij gekregen… dus die gaan we er rustig aan weer af sporten. En een healthy life style erop na houden, is heeel belangrijk voor mij nu.

  Reply
 43. Laura arends

  zou het erg graag proberen! Maak soms zelf een sapje maar dat is zo een gedoe dat ik al langere tijd er aan denk om een ‘sap abonnement’ te nemen. Alleen is het eerst proeven en testen wel erg fijn want het is toch kostbaar.

  Reply
 44. Lisa

  Ik ben gek op het uit proberen van nieuwe dingen, vooral als het gezond is! Mooi nog even gezond doen voor de feestdagen. Zo blijf ik strak in me pak (kerst jurk!)

  Reply
 45. liz

  Niet zo’n spannend verhaal als anderen misschien, maar ik heb al een paar dagen buikgriep en kan wel een kuurtje gebruiken! Heb ook nog nooit sapjes geprobeerd, omdat ik geen goeie machine heb. Wil ze super graag uitproberen!

  Reply
 46. Anouk

  De sapjes zijn écht iets voor mij omdat ik al een tijdje bezig ben met gezonder leven en daarbij hoort gezonder eten en drinken natuurlijk ook bij. Het lijkt me super fijn om via een lekker sapje mijn dagelijkse behoefte groente en fruit binnen te krijgen. Ideaal voor onderweg en natuurlijk op de drukke (werk)dagen.

  Ik heb de Veggie juices nog nooit geprobeerd maar ben wel heel erg benieuwd. Zou ze heel graag proberen 🙂 Geeft me weer wat extra motivatie om door te zetten naar een healthy lifestyle.

  Liefs,
  Anouk

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.