WIN: 2×2 startbewijzen Caveman Run Valkenburg

We hebben een hele leuke last-minute actie! Wij werden gevraagd om mee te doen aan de Caveman Run in Valkenburg komende zaterdag en dat vonden wij natuurlijk een super leuk idee en dus doen er 6 Fit Dutchies mee! Want.. het is toch super tof om door de modder en schitterende grotten van Valkenburg te banjeren?

caveman run

Omdat wij het tof vinden dat we mee mogen doen bespraken we met de organisatie dat we 2×2 tickets mogen weggeven aan jullie! Is jouw favoriete afstand of tijdstip al vol? No problem, want deze 4 gelukkigen krijgen voorrang en mogen gewoon meedoen. Lijkt ons natuurlijk super tof als jullie er voor kiezen om ook om 12:40 uur te starten op de 6km met ons!

Caveman run

Stel dat je niet wint of zeker wilt zijn van een plekje dan krijg je met kortingscode ”fitdutchies”, hoe origineel;), €5,00 euro korting op je startbewijs. Inschrijven daarmee kan trouwens hier!

Poster actiecode Fitdutchies

Wat moet jij doen om te winnen?

Tag op Facebook of Instagram een vriend(in) in onze post en vertel waarom jullie mee willen doen!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.