TADA! De winnaars zijn bekend… Véronique Koevoets & Sherylle Wouters!
Willen jullie zsm contact opnemen met ons via jordi@fitdutchies.nl?

Een last minute winactie is wel zo leuk toch? Aanstaande zaterdag gaat bijna heel team Fit Dutchies namelijk naar het Reebok x Les Mills ”One live” event en jij kunt daar bij zijn. Met ons!

Als jij nu hieronder en/of onder onze Facebook post reageert met waarom jou het tof lijkt om met ons naar dat event te gaan dan doe je al mee! Vanavond om 00:00 kiezen we de winnaar en dan weet je dus al of jij met ons meegaat!

PS. Buiten dat je 2 tickets wint krijg je ook nog twee tees of tanktops uit onze shop zodat je er voortaan bijloopt als een echte Fit Dutchie!

ONE-LIVE-HEADER

one live

ONE-LIVE-HEADER

onelive-2-1000x600

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

6 Responses

 1. Cindy Hogevonder

  Wow, het lijkt mij super om er toch heen te kunnen. Doordat ik net afgestudeerd en nog geen werk heb, had ik helaas geen geld om kaartjes hiervoor te bemachtigen. Ik, als Bodypump en GRIT verslaafde (het liefst doe ik ze elke dag, maar dat is natuurlijk net te gek voor mijn lichaam helaas), zou echt super graag hier naar toe willen. De ervaring om met heel veel andere echt gemotiveerde les mills fans te sporten en te genieten van onze lievelingslessen. En natuurlijk zal ik mijn sportmaatje Ellen meenemen, die een tijdje niet meekon naar de lessen in de sportschool, omdat ze een blessure had maar nu weer mag!

  Reply
 2. Priscilla

  Had ook al op Facebook gereageerd maar doe het hier nog een keer misschien helpt het wel😆😆😆 ben gewoon super enthousiast en hoop het graag✌🏼️

  Ik zou dit super graag willen winnen om samen met mijn vriendinnetje Nadieh mee te kunnen maken. Zag via insta veel mensen die gingen en was het toen gaan Google en ik werd onwijs enthousiast en dacht ja hier moet ik gewoon na toe. Totdat ik de prijs zag en zakte de moet in me schoenen financieel kon ik het niet bekostigen dus daarom kon ik niet gaan. Maar he wie weet ik ga wakker blijven en hopen wie weet.. ✌🏼️✌🏼. Succes ook voor de andere meiden ik ga afwachten

  Reply
 3. Fenna

  Ik zou hier super graag heen willen met mijn gymbuddy Vlada: Hier hebben we altijd al een keer een gewild samen!

  Liefs Fenna

  Reply
 4. Elise

  Ik train al een tijdje met m’n vriendinnetje Claudia, die al jaren enorme sport en vooral krachttraining freak is. Ze heeft me ontzettend aangestoken weer die-hard te gaan sporten en we peppen elkaar op en helpen elkaar tijdens de training waar nodig. Als t vanwege persoonlijke omstandigheden minder gaat dan slepen we elkaar toch altijd mee om nog even dat uurtje te knallen en gedachtes even van ons af te sporten. Het lijkt me daarom ook super gaaf om samen naar “one live” te gaan en daar nieuwe ideeën op te doen! (Oh en om vervolgens hier in de sportschool samen te shinen in die tops natuurlijk ;))

  Reply
 5. sharon monster

  Ik zou superrr graag samen met mijn vriendinnetje Kelly willen knallen op dit event! We weten elkaar elke keer weer te motiveren om sportief bezig te zijn. Maar door alle drukte hebben we helaas niet veel tijd meer over om samen te sporten. Ook vieren we allebei onze verjaardag as. zaterdag, dus dit zou een top cadeautje zijn en onze dag compleet maken!!

  Reply
 6. Veerle

  Ik ben mijn hbo communicatiescriptie aan het schrijven en ik ga daarbij langzaam dood. Er is echter 1 ding waar ik nooit vanaf wijk, en dat is mijn sport routine: ik volg 3 Less Mills lessen per week (2x pump en 1x balance), en de andere dagen doe ik cardio en buikspieren. Hoe stressvol het afstuderen ook is, door te sporten hou ik het vol. Ik kan dus wel wat afleiding gebruiken en zou graag naar dit evenement gaan. Wie ik mee zou nemen? Mijn beste vriendin, die ik onlangs een tijd heb moeten missen omdat zíj toen met het scriptie bezig was en nergens meer tijd voor had, vooral niet om te sporten… Ik wil haar het tegendeel bewijzen.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.