Het is weer zover! We hebben een nieuwe give-away in samenwerking met Little Miracles. Little Miracles is een organische energiedrank bestaande uit fruitsappen, organische thee, ginseng en mineraal water en bevat geen toegevoegde smaak, kleur -en zoetstoffen. Je kunt dit product al tegen zijn gekomen want het ligt sinds een tijdje ook in de Nederlandse schappen.

Natuurlijk willen jullie allemaal weten hoe jullie EEN MAAND LANG GRATIS LITTLE MIRACLES kunnen winnen toch? Heel simpel! Plaats onderaan dit bericht via de Facebook comment een reactie waarom jij dit graag wil winnen en tag ten minste 1 vriend(in) die deze winactie niet mag missen!  Natuurlijk telt een comment via onze Facebook pagina ook en als je het liever deelt vinden wij dat ook prima.

Ben je nog niet overtuigd en wil je liever eerst weten wat wij van de drankjes van Little Miracles vonden? Lees dan vooral verder voor de review van Fit Dutchies;)

 

Little Miracles, die naam schept natuurlijk verwachtingen! Of het echt een wondertje in een flesje is ga ik voor jullie uitzoeken. Little Miracles heeft op dit moment vier smaken en die bestaan uit Lemongrass Tea, Black Tea, White Tea en de Green Tea. Elke smaak heeft weer zijn eigen toevoegingen die ik later zal toelichten. Wat ze wel allemaal gemeen hebben? Dat een heel flesje nog geen 90kcal bevat, altijd fijn. Daarnaast vind ik de verpakking erg fris en nodigt het zeker uit om uit het schap te pakken. Je betaalt voor een flesje van 330ml bij de Albert Heijn €1,19. Niet goedkoop maar misschien is het dat wel dubbel en dwars waard!

littlemiracles2

Lemongrass Tea

Wow, mijn eerste kennismaking met dit drankje bevalt me heel erg goed. Wat een lekkere smaak! Het doet me denken aan de ranja die ik vroeger dronk maar dan wat minder zoet en veel frisser en fruitiger. Dit komt vast en zeker door de orange juice, ginger, ginseng en agave die erin zitten en dit is in mijn ogen een geweldige combinatie. Ja, dit is een aanrader!

Black Tea
Ook deze smaak is erg lekker. Deze Black Tea variant bevat ginseng, perzik, acai en agave. Je proeft dat het lijkt op de andere smaakjes maar dat je de perziksmaak goed proeft en het heeft een andere nasmaak. Alsof de thee ietsje zwaarder gezet is dan normaal, vandaar ook de naam.

White Tea
De smaak White Tea bevat onder andere ginseng, kersen, acai en agave en heeft een erg frisse smaak. Het smaakt zoet maar niet té zoet want daar hou ik helemaal niet van. Handig en leuk flesje en perfect voor onderweg!

Green Tea
Dan als laatste de Green Tea, een smaak die je van meer merken in de schappen ziet liggen. Wat hier anders aan is? Dat het organisch is en ginseng, granaatappel, acai en agave bevat. De smaak? Die is erg aangenaam en zacht.

Mijn favorieten? Dat zijn zeker de Lemongrass en White Tea! De andere varianten zijn ook lekker maar de ingrediënten van deze twee zorgen er toch wel voor dat die er boven uit springen. Al met al ben ik dan ook zeer tevreden met Little Miracles. Dit komt ook doordat ik had verwacht dat zo’n organisch energiedrankje misschien raar zou smaken of toch wat Red Bull-achtigs zou hebben. Nou, nog niet misschien!

Hieronder kun je mijn review in cijfers bekijken en zelf ook je cijfer geven als je Little Miracles al eens hebt geprobeerd. Oh, vergeet ook zeker niet mee te doen om dus een maand gratis Little Miracles te winnen door te reageren via de Facebook comment of op onze Facebook pagina!

 

WIN: 1 maand Little Miracles! (verlopen)
Verpakking9
Diversiteit smaken7
Smaak8
Prijs/Kwaliteit7.5
7.9Overall Score
Reader Rating: (6 Votes)
8.8

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses

  1. Ida

    Ik wil winnen!! Het wordt tijd voor meer natuurlijke en verantwoorde drankjes op de Nederlandse markt! 😀 En deze is ook nog eens hartstikke lekker!

    Reply
  2. Alissa

    Leuke actie! Die drankjes wil ik ook wel proberen :)! Ook handig voor tijdens het sporten. Ben vooral benieuwd naar de lemongrass,

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.