Vandaag delen we een artikel van Carmen die je wellicht kent onder haar alter ego @soceelifestyle of haar blog www.so-cee.com! Omdat wij aanstaande maandag samen een project lanceren waarbij we iets gaan doen waar iedereen een beter mens van wordt, delen we vandaag haar verhaal!

”White life pages don’t give strength.”

Dat is mijn lifequote en eigenlijk is dat hetgeen wat ik wil meegeven aan ieder ander. Een kleurrijk positief sterk leven kent vaak een backpack vol mooie momenten en kwetsbare lessen. Een hele creatieve, eigenzinnig gekke maar fit, gezond en sterk bewuste levensstijl heeft mij veel gebracht. Mijn ‘life & health struggles’ zijn juist mijn cadeautjes geweest. Een cocktail aan Fibromyalgie, Sjögren, 2 knie operaties en Coeliakie is een begin van de kleurrijke cocktail die nu heerlijk lekker zoet smaakt haha!

Daardoor omarm ik alles met liefde, begrip en ben ik heel dankbaar voor ieder fijn momentje. Ondernemend, intens vrolijk genietend en een beetje gekkig dus. Oja, en zorgzaam dat ben ik ook. TE kan er soms wel ergens voor staan en natuurlijk heb ik ook mijn baal dagen. De dagen dat ik niks meer kan en mentaal en fysiek op ben denk ik even aan iets met dikke poep … maar toch vind ik dan direct weer de toiletrol, veeg ik die bibs af en stop ik wat power in die ass om vooruit te gaan. 😉 Het is een soort energie die door mijn lichaam gaat en zegt; ‘Hey kom op, ga ervoor en ga je droom waarmaken. Ga de wereld inspireren met je verhaal!’.

Het mooie is dat ik nu alleen maar dingen doe die bij mijn hart liggen. Door het dagelijks weer weten te overwinnen van dit alles; kan ik anderen positief inspireren. Yes! Middels SO CEE wil ik anderen kracht meegeven. Dit doe ik door middel van storytelling in samenwerking met mijn fotograaf, super goed maatje en tevens sportbuddy Roy van der Wens (@royvanderwens) aka Fittoyboy. 😉 We klikken zo ontzettend goed en proberen op een hele coole manier beelden te creëren waarbij je even stil staat en geïnspireerd raakt. Vaak aangevuld met een motiverende of kwetsbare quote en artikel op mijn blog www.so-cee.com.

Het is heel tof dat de mensen achter deze merken het verhaal supporten. Zij willen ook echt een visie en hun verhaal overdragen. Dat deel ik dan ook graag. Het is dus is heel anders dan een standaard fashion/lifestyle blog. Op mijn platform wil ik ook juist de kans bieden aan ieder ander om zijn/haar creatieve talent te tonen. Zo heb ik een mannelijke columnist 100Brillen die wekelijks voor SO CEE een super grappige column schrijft, een Psycholoog met een knipoog voor schrijven, een art queen Deau Design en ben ik dus steeds op zoek naar meer mooie mensen met tof werk die dit mee opvullen. Zo begin ik a.s. maandag aan mijn eerste video opdracht samen met Inge. We willen het storytelling nog meer doorzetten om de ‘maskers af’ verhalen te tonen. Want dat is het; dit heeft iemand dus zo mooi gemaakt! En dat interesseert me enorm.

Mentaal en fysiek over je pijngrenzen heen gaan zorgt ervoor dat je beseft dat je altijd sterker bent dan je denkt. Sta op en besef waar je het allemaal voor wil doen. Heb de mensen in je omgeving lief en help een ander waar dat kan. Maar ook jezelf. Reken jezelf of een ander niet af op uiterlijk. Uiterlijk is een omhulsel maar jouw verhaal, dat maakt jou super mooi! Ga op ontdekkingstocht in de natuur naar jezelf en naar heerlijk powerfood (wat je inzet als je geneesbron). Sport zodat je geest en lichaam één sterk harnas worden wat je beschermt tegen radicalen van binnen en buitenaf.

De juiste balans? Dat vindt je dus door buiten je comfortzone te gaan. Je hebt namelijk altijd een keuze! Hoe mooi is het dat we de vrijheid hebben om dromen om te zetten in plannen? Maak jouw powerverhaal, bewandel jouw pad en geniet oprecht van alle waardevolle dingen in het leven. En dat zijn vaak de kleinste dingen.

Liefs xx SO CEE

 

PS: hou maandag onze kanalen in de gaten!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.