Wauw het is alweer de 18e week dat we een weekupdate geven en wat hebben we weer veel beleefd deze week! Komtie!

 

Christina (@christinajanssen) 

Afgelopen week was weer een drukke week, met vooral heel veel schoolwerk. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en heb ik nog een hoop af te ronden. Druk druk dus! Zaterdagmiddag zat mijn werkdag er op en kon mijn weekend dan eindelijk beginnen en dat heb ik lekker gedaan met sushi. What else?!

Weekupdate Christel

 

Yvonne (@fitfoodhealthyvonne)

Drukke week gehad, maar afgelopen donderdag dook ik eindelijk weer lekker de sportschool in met m’n fitte vriendinnetje Iris! Inmiddels ook bekroond tot mede fitdutchie;) Twee blonde dametjes die keihard trainen en daarnaast heel gezellig kunnen kletsen. Ik word hier altijd extra gemotiveerd van, en het is fijn om iemand te hebben die dezelfde passie en levensstijl heeft. Een geslaagde ochtend met de nodige (bil)spierpijn achteraf!

Weekupdate Yvonne

 

Maartje (@mardyy_)

Deze week was voor mij eigenlijk niet zo heel bijzonder. Werk, school, sporten.. En in het weekend was het weer is tijd voor een feestje en etentje. Op zo’n dag dat ik savonds uiteten ga probeer ik overdag al zoveel mogelijk eiwitten binnen te krijgen. Deze Skyr lunch was dan ook erggg welkom. Met aardbeitjes en walden farms karamel👌 (ps. er komt deze week nog een Skyr review online. Stay tuned!)

Weekupdate Maartje

 

Iris (@fitmetiris)

Mijn week was helaas erg saai. Ik ben aan het afstuderen, dus ik zit eigenlijk elke dag achter de computer. Gelukkig gaat mijn scriptie wel over een super interessant onderwerp: PCOS!
Tijdens mijn 20 minuten scriptie ‘pauze’ deze week kon ik wel even genieten van het stukje in het LifeStyle magazine van dr. Hauscka met mijn metamorfose en eens stukje over PCOS. Onwijs leuk!

Weekupdate Iris

 

Tirza (@foodzbytirza)

Ik heb in vergelijking met de andere Fit Dutchies deze week niet veel speciaals gedaan, behalve dat mijn kapsel is veranderd! Altijd lang haar gehad maar nu was ik er klaar mee. Er is dik 15 cm vanaf en ik voel me als herboren, haha!

Weekupdate Tirza

Jordi (@jordisloots)

Afgelopen week waren we bij de VIP opening van La Bella Mafia in Amsterdam. Samen met Yvonne, Esmee, Iris, Elise & Mike hebben we heel wat gepast en een toffe outfit gescoord. Alice Matoss, de oprichtster van La Bella Mafia, kwam ook nog even langs. Ken je haar niet? Check haar Instagram met bijna 1,5 miljoen volgers dan eens! Mike & ik waren… een beetje verlegen haha?

alice matoss labellamafia

 

 

 

Heb jij onze kalender al?
Klik hier!

fd kalender

About The Author

Tirza Winters

Diëtist en voedingsdeskundige, een echte foodie met veel passie om anderen ervan te overtuigen dat een gezonde leefstijl leuk, lekker en gemakkelijk is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.