We zijn weer een week verder en dus staat er een nieuwe weekupdate online! Benieuwd wie er bijvoorbeeld weer ging hardlopen en wie zich weer even kind voelde in de Efteling? Read along!

 

Sushi on the go! #sushi #fitdutchies? #eindhoven #amsterdam

A photo posted by Jordi@fitdutchies.nl (@jordisloots) on

Jordi 

Dit was ongeveer mijn uitzicht deze week. Dan heb ik het niet over lekker eten zoals sushi maar over de snelweg. Vier keer op en neer naar Amsterdam, inclusief files, zorgden ervoor dat ik blij was dat het weekend was. Helaas moest ik ook de zaterdag nog op pad en had ik dus alleen een vrije zondag. Of ja, vrij? ‘s Ochtends zelf met voetbal 3 punten gepakt en daarna naar de mooiste club van het land gekeken. Die wonnen trouwens ook, in Amsterdam 😉

Maartje

Hoogtepuntje van deze week was mijn verjaardag. 25, ja ik word oud! Ik krijg al rimpels;)
Afgelopen weekend goed gevierd met een feestje bij mij thuis. En maandag een dagje naar de Efteling geweest, als een kind zo blij! De dag afgesloten met een etentje en heel verrassend vuurwerk op m’n dessert. Top verjaardag gehad!

Dus dat..! Let's go!???

A photo posted by ☆ Gezond en lekker eten ☆ (@ashleywillems) on

Ashley

De deur uit voor een rondje hardlopen terwijl het koud is, donker is of zelfs regent.. Ik moet er weer even aan wennen! Of ik bedoel.. ik moet mezelf soms dwingen.. Haha deze quote hou ik altijd maar even kn m’n achterhoofd!

Debra

Verassing, ik was weer eens aan het werk voor mijn afstuderen. Maar af en toe is dat niet zo erg want dan kan ik op het terras een kopje koffie drinken. Zo was ik woensdag in Amsterdam voor een afspraak, omdat ik te vroeg was dronk ik bij Loetje een bakkie. Nog twee weken en dan is het afwachten!

tirza food update

Tirza (@foodzbytirza)

Deze week was weer saai (zie: werken en studeren) maar mijn papa was jarig dus we zijn heerlijk uit eten geweest! Ik voelde me verder niet zo lekker in het weekend dus heb ik een overdosis aan groenten en fruit gegeten voor de extra vitamientjes.

eli zusje

Elise (@elifood)

Afgelopen 30 september was het Broer en Zus dag. Samen met mijn zusje hadden we een foto voor onze ouders gemaakt. Mijn kleine (grotere) zusje wordt steeds langer groter..

 

Mike 

Deze week begon ik met de detox van Juiz-S. Een bijzondere ervaring maar het was niks voor mij! Wat het inhoudt en waarom het voor mij niet top was lees je hier binnenkort. Daarna werd ik gelijk verkouden dus heb ik me ingehouden qua training om te herstellen. Het weekend daarentegen was top. Lekker uit eten geweest en terrasje gepakt, kon niet beter!

 

 Sports female NL 011015 - 250615 336x280

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.