Een nieuwe week dus weer nieuwe dingen meegemaakt! Ook in update #12 lees je weer wat #teamFitDutchies afgelopen week beleefde! 

Jordi (@jordisloots)

Na een hoop magere jaren mocht mijn favoriete clubje eindelijk weer eens aantreden in de Champions League. De wedstrijd PSV – Manchester United werd er eentje om niet te vergeten: 2-1!  Jammer dat we afgelopen zondag met diezelfde score dan weer verloren van Heracles Almelo. Beide beentjes op de grond…

PSV – MANCHESTER UNITED met @rbinhovb ⚽ #psvman #cl #eindhoven #psv

A photo posted by Jordi@fitdutchies.nl (@jordisloots) on

Debra (@debshealthylife)

Afgelopen week zat ik vooral thuis achter mijn computer. Ik ben op dit moment aan het afstuderen dus heel veel maak ik niet mee. Dit weekend ging ik dus lekker even los met vrienden bij een Silent Disco! Heerlijk om even nergens aan te denken.

deb up

 

Yvonne (@fitfoodhealthyvonne)

De zon gaat waarschijnlijk niet meer schijnen, dus ook de bikini’s kunnen weer de kast in. Goede reden voor mij om weer te starten met reverse diet! Extra koolhydraten, zwaardere trainingen en meer energie! Week 1 is goed bevallen. Benieuwd hoe dit verder gaat verlopen? Via mijn Instagram en blog hou ik jullie op de hoogte!

yv up

Mike (@mike.snijder)

Dit was een passief weekje met ups&downs. Het thuis zitten is niet iets wat ik graag als doe, eigenlijk ben ik normaal bijna nooit thuis. Dus dit is wel even wennen. Woensdag heb ik te horen gekregen dat ik nog 4 weken met gips moet lopen en daarna is het klaar, kan echt niet wachten! En als afsluiter was ik zondag met Jordi naar de fitgirl meeting bij Juice&Salad in Amsterdam. Hele leuke middag gehad en een biologisch herfstgroente pakket mee gekregen, lekker!

mike up

 

Suzanne (@sue.fit)

De afgelopen twee weken waren weer even weer flink wennen. Mijn studie Sport, Gezondheid en Management is weer begonnen, ik startte met mijn extra studie tot fitnesstrainer en begon met Personal Body Plan. Daarnaast nog aan het werk op wedstrijddagen bij FC Groningen, die 4 wedstrijden in 10 dagen speelt en zo heb ik al twee weken lang geen dag rust gehad. Even weer in het ritme komen dus. Gelukkig is er snapchat (@fitgirlsuus) dat zo nu en dan voor afleiding zorgt.

suus up

 

Elise (@elifood)

Van de week voor het eerst Skyr geproefd en ik kan je vertellen dat ik verkocht ben. Volle, pure smaak. De structuur is wat dikker, maar dat spreekt mij juist wel aan. En pluspunt, geen vetten en veel eiwitten!

eli up

Tirza (@foodzbytirza)

Ik ben deze week begonnen met mijn nieuwe opleiding! Of nouja, cursus van 8 maanden. Aangezien ik voor het schoolgeld mijn hele spaarrekening moest leeghalen verwachtte ik wel een goed verzorgde lunch en YES dat was het zeker! School van 9 tot 6 op een zaterdag maakt het hierdoor wel ietsjes draaglijker.

tir up

 

Christina (@christinajanssen)

Vorige week maakte ik tussen alle drukte door mijn derde gerecht voor de Ikea Food Challenge! Dit keer Zweedse pannenkoekjes met peer gestoofd in citroen, vanille en ahornsiroop… Ziet het er niet lekker uit? Fingers crossed..

christina

 

 

 

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.