Je kent het wel, de vraag: wat wil je voor je verjaardag? Het hele jaar door heb je enorm veel ideeën, maar op het moment dat je verjaardag aanbreekt, ben je volkomen inspiratieloos. “Ik heb geen flauw idee, verzin maar wat leuks”. Maar met ‘wat leuks’, bedoelen wij niet: Zakken snoep, eh hoe vaak eten we nou snoep? Repen chocola, ook al eten we echt wel eens chocola, níét die met suikers en allerlei kunstmatige toevoegingen! Of setjes met badproducten… Heel fijn, maar onze kast puilt al uit, we douchen namelijk iedere dag na het sporten (en soms ook nog ervoor). Mocht je dus binnenkort een jarig vriendinnetje hebben die jou opzadelt met haar lege verlanglijstje, dan heb ik voor jou wat inspiratie!

header

 

De cadeau ideeën liggen in verschillende prijscategorieën, dus voor ieder wat wils. En dan zul je misschien denken: “een blender? Ja dikke neus, weetje hoe duur dat is?”. Ja I know, ik weet hoe duur dat is, maar ook inspiratieloze vriendengroepen die samen een cadeau kopen, kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. Dus leef je uit!

Bidon

Hoe awesome zijn bijvoorbeeld deze waterflesjes? Waar je ook bent, op je werk, aan het winkelen, bij de tandarts… Eh ja, ook bij de tandarts kun je dorst krijgen. Overal kun je even lekker die biceps aan het werk zetten. Maar goed, als dat peanuts voor je is, zul je er toch hele zware ijsklontjes in moeten doen om water drinken als een uitdaging te zien. Nou moet ik je wel teleurstellen want ik kon niet echt een Nederlandse webshop vinden waar ze deze fantastische waterflesjes hadden. Maar, Google en jij zijn vast twee handen op een buik, dus je vindt echt wel wat leuks!

sports_bell

Sporthanddoeken

Een mega grote handdoek of een mini? Maakt niet uit, kom maar door! Wij verslijten onze handdoeken.

Kookboeken

Ook al weten we heel goed wat we moeten eten; wat extra healthy recepten zijn nooit mis.

Weerstand band en andere sport gear

Ook HEUL handig voor thuis. Als we zeg maar zo’n dag hebben dat van de bank naar de keuken lopen al te ver is (en dat terwijl de keuken altijd mega fissa is). Dumbbells, een kettlebell of ab roller zijn trouwens ook van harte welkom!

Oorwarmer met headphones

Moet je naar de verjaardag van een herfst of winter’kindje’? Of naar die van een koukleum? I swear, je maakt diegene zo blij met oorwarmers met ingebouwde headphones. Man, man, man wat een uitvinding.

Meal prepping bakjes

Haha, ja want die laten we altijd overal staan, of ze worden ingepikt door onze mama’s die er een koektrommel van maken. Thanks mam, no problem.

Blender

Een woord, 7 letters: AWESOME. Wel wat duurder, dus misschien moet je even wat andere vriendinnen aankijken en samen jullie spaarvarkens legen.

Fit Dutchie shirt

Hoe uitermate lief is het als je DIT shirt krijgt. DIT shirt. Seriously, waarom heb je die nog niet in je kledingkast hangen? Ik zou er zoveel inslaan dat het lijkt alsof de kledingsnoodramp gaat uitbreken. Zitten jij en je jarige vriendinnetje in ieder geval safe! Eh, Google en jij zijn vast toch geen twee handen op een buik dus ik zal je even helpen. De shirts zijn hier te bestellen. Is dit reclame? JA! Want tof zijn ze wel toch?!

PS: gebruik kortingscode ”happytee” voor 15% korting!

fit dutchies t-shirt zwart banner 500x500

Power bank

Van het checken van duizenden fit girl instagram accounts per dag, het luisteren van onze favoriete hits in de gym en het gebruiken van onze fitness APP’s, raakt onze telefoon nou eenmaal razendsnel leeg. Ken je dat? Als je wakker wordt is je telefoon voor 100% opgeladen, een uur later staat er vrolijk 66% in je scherm. Of het ligt aan mij, of het ligt aan mijn Samsung (het ligt nooit aan mij hoor). Oja, mocht je niet weten waar je er een koopt? HEMA is the place to be. Ik vond mijn lippenstift power bank zo tof dat ik er spontaan een duckface bij trok. Foutje, bedankt.

Snapchat-8007298003557308263

Yoga mat

Hoeven we in ieder geval niet op het matje waar de les voor ons nog iemand flink in haar eigen zweet heeft liggen rollen. Ieeeeek.

Eiwitrepen

Jummie.

Sportkleding

Als jij een vriendin bent met een goede kledingsmaak, dan mag jij best een leuk setje sportkleding uitzoeken voor je b-day girl. Vraag voor de zekerheid wel eerst even haar kledingmaat, want je bent nog niet jarig als je met een L aan komt zetten in plaats van een S. Oh haha jij bent sowieso niet jarig, dus dat scheelt. Maar goed, wie zou dit nou overkomen? Niemand denk ik.

Fitbit

Diegene die dit ooit aan mij als verjaardagscadeau wordt mijn best friend forever. Maar hé hiervoor heb je toch wel ff een grote vriendengroep nodig.

Dit artikel is natuurlijk geschreven met een dikke vette knipoog, want een dankbare vriendin is al super blij met alleen al jouw aanwezigheid. Maar mocht je er nu even niet uitkomen; here you go girl. En bij al deze dingen geldt natuurlijk: check even stiekem of ze het al niet heeft. Behalve natuurlijk een Fit Dutchie shirt, die kun je niet genoeg in je kast hebben liggen.

Wat zou jij je fit friends cadeau geven?

About The Author

Blogger

6 Responses

  1. Fenna

    Super leuke ideeën waar ik zelf trouwens ook heel blij van zou worden!

    Reply
  2. Manon

    haha oke top dit ga ik delen in de maand van mijn verjaardag, soms lijkt het alsof mensen je express ongezonde dingen gaan geven, bah!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.