Hoi allemaal! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Jacky Nobels en ben 22 jaar. Ik woon in Den Helder (Julianadorp) en studeer Pedagogische Wetenschappen in Amsterdam. Nog 1 jaar en dan hoop ik mijzelf orthopedagoog te kunnen noemen.

Naast het studeren ben ik 6 dagen in de week in de sportschool te vinden. Krachttraining, crossfit, bodypump en spinning vind ik allemaal super leuk om te doen en houd erg van afwisseling. Daarnaast heb ik een passie voor gezonde voeding en food fotografie.

    

Gezond leven is voor mij heel belangrijk, maar dat is niet altijd zo geweest. Ik ben nooit tevreden geweest met mijn lichaam, ik vond mijzelf altijd te dik. Het begon allemaal op vakantie toen ik een jaar of 13 was. Ik zag 2 slanke meisjes bij het zwembad zitten met appels en salades. En ik zat daar met patat en mijn dikke buikje… Zij hadden een gezonde levensstijl, kon ik dat ook maar dacht ik. Vanaf dat moment deed ik afval poging na afval poging. Dan deed ik onwijs veel cardio (waar ik zoveel hekel aan had) en als ik dan een paar kilo kwijt was, mocht ik weer iedere avond een zak chips leeg eten op de bank. Zo ging dat nog jaren door en iedere keer dacht ik weer terug aan die meisjes bij het zwembad, want zij konden het wel en ik niet.

Jacky nobels

 

Maar daar kwam verandering in, door een combinatie van twee dingen: het ontdekken van gezonde voeding en krachttraining. Toen ik cardio inruilde voor krachttraining, wilde ik niet anders meer. Ik ging iedere dag weer met plezier naar de sportschool (mede door de snelle resultaten die ik zag). Daarnaast begon ik te experimenteren met gezonde voeding en kwam erachter dat je niet de hele dag op wortels hoeft te knagen om gezond te zijn of om af te vallen. Ik geniet iedere dag weer van mijn gezonde voeding en heb niet eens meer de behoefte aan ongezond eten zoals chips of patat.

Ik kan nu met trots zeggen dat ik mij sinds een paar jaar ook eindelijk een gezonde levensstijl heb eigengemaakt en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Jacky

Ik vind het een uitdaging om gezonde recepten te bedenken die ook nog eens heel lekker zijn, zodat gezond eten leuk blijft en dat is precies wat ik over wil brengen op anderen via Fit Dutchies. Dus je zult vaker receptjes van mij langs zien komen en ik heb onwijs veel zin om te gaan bloggen voor Fit Dutchies!

Wil jij Jacky volgen op Instagram? Dat kan via @jackyynobels!

 

Sports female NL 280416 - 310916 336x280

 

About The Author

Jacky Nobels
Blogger

23 jaar. Gek op 3 dingen: gezonde voeding, sporten en fotografie. Vind het een uitdaging om lekkere, maar vooral gezonde receptjes te verzinnen om mensen te inspireren om gezond te leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.