Het is weer zo ver! Ik moet de keuken in om mijn meals voor morgen te preppen. Alleen voor morgen? Ja, alleen voor morgen aangezien ik een koelkast deel met de rest thuis en ik gewoon het inzicht niet heb om 3 uur, laat staan 3 dagen, vooruit te denken. Mealpreppen voor de hele week is voor mij dus geen beginnen aan.

Ik zocht dus naar een oplossing die mij dit werk uit handen zou nemen maar waarbij ik toch mijn macro’s binnenkrijg. Bij OX NUTRITION vond ik kant-en-klare maaltijden die voor je bereid worden, gekoeld worden aangeleverd en die ik alleen nog maar in de magnetron hoef te doen.

Sounds like… heaven? Nou, pretty close want het is echt handig. Als ik een avond geen zin heb om te koken pak ik twee maaltijden van OX NUTRITION uit de koelkast en neem ze mee naar mijn werk. Paar gaatjes erin prikken, 7 á 8 minuten in de magnetron en you’re ready to go!

//instagram.com/p/3JHWJ5gzbM/?taken-by=jordisloots

 

Je kunt trouwens uit 9 verschillende maaltijden kiezen en je kunt nog een keuze maken in gehalte aan eiwitten en koolhydraten. Mijn favorieten? Dat zijn by far de ”Thai beef” & de ”Italian chicken”!

Hoe alles in zijn werk gaat en wat de prijzen zijn kun je natuurlijk op de website van OX NUTRITION vinden!

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

3 Responses

 1. Marvin

  Super handig inderdaad! Zelf kan ik eigenlijk altijd wel uitgebreid eten, ook op mijn werk. Dus op dit moment voor mij niet nodig om mijn meals te bestellen…

  Reply
   • Marvin

    Bij mij op ‘t werk eet bijna iedereen wel zo gezond mogelijk en/of doet aan fitness. Hierdoor hebben we altijd wel gezonde lunches. Natuurlijk neem ik ook wel mijn eigen eten mee, als ik wat overhoud van de avond ervoor bijvoorbeeld 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.