Hoi allemaal,wei-isolaat

Ik test nu al een tijdje dit product dat ik kreeg toegestuurd en ik zal mijn ervaringen met jullie delen!
1Van wie ik dit kreeg? Van Vitaminstore! Die naam ken je misschien al wel aangezien zij een aantal winkels in Nederland hebben die zich focussen op gezondheid, sport en beauty.

Waarom isolaat in plaats van normale wei (whey)? Isolaat is van een hogere kwaliteit dan gewone wei en bevat de beste eiwitten die er zijn. Dit betekent dat deze zo gefilterd zijn dat de meeste suikers en vetten eruit zijn verdwenen.

Maar wat zijn dan de voors van deze isolaat van Vitaminstore?

  • Je herstelt beter door de puurdere eiwitten
  • Geen geur, kleur –en zoetstoffen
  • Mixt gemakkelijk zonder brokjes

Wat was er naar mijn mening minder?

  • Het is een beetje waterig

Is dat per definitie een nadeel? Nee, sommige mensen zullen het vast geweldig vinden dat het niet zo’n zoete smaak heeft en wat wateriger van structuur is. Ik hou wel van zoet en wat dikker dus dat was even wennen! Ik mix mijn isolaat ’s ochtends altijd met havermout dus dan vind ik een smaakje wel lekker.

Nu de belangrijkst vraag; zou ik dit product nog eens gebruiken?
De isolaat van Vitaminstore werkt in ieder geval wel, dat is het belangrijkste. Smaak heet niet voor niks smaak en is dus voor iedereen anders. Ik zou zeggen dat deze zeker het proberen waard is. Gelukkig heeft deze (web)winkel nog veel meer producten in haar assortiment en jij vind vast iets wat wel bij je past als dit niet helemaal jouw ding is. Je weet in ieder geval wel dat de service hier goed is! Het pakketje was keurig op tijd en netjes ingepakt!

Wil je meer informatie over dit product? Kijk dan eventjes hier voor alle informatie over deze Isolaat op de website Vitaminstore zelf.

Meer producten van ze zien? Dat kan ook!

 

Vitaminstore Whey Isolate
Smaak6
Werking7.5
Service7.5
Prijs-kwaliteitsverhouding6.5
6.9De score
Reader Rating: (3 Votes)
7.3

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.