Hey Naima! We zijn nu een tijdje onderweg en je hebt inmiddels heel wat mensen proberen te besmetten met het boksvirus. Daarover later meer want eigenlijk zijn we benieuwd wie jij bent en wat je doet! Tell us! 

Ik ben Naima, 32 jaar en moeder van een super dochtertje Sophia van 2. Ik heb bedrijfseconomie en marketing gestudeerd, maar kwam er achter dat mijn passie bij het boksen lag. Na een aantal jaar als hobby les te hebben gegeven heb ik 1,5 jaar geleden besloten het roer geheel om te gooien en mij volledig te storten op mijn passie: vrouwen helpen zich sterker en zekerder te voelen met behulp van (kick)boksen.


Dit heb ik een concept gegoten genaamd de Punch!Club. Een club enkel voor vrouwen waar wij gericht zijn op sport, voeding & mindset. Nu geniet ik van elke dag door dagelijks zoveel vrouwen te helpen stralen.
Boksen is dus jouw ding. Vanwaar de keuze om voor een specifieke doelgroep zoals vrouwen te gaan? 

(Kick)boksen is de perfecte full body workout en ik ben er zelf jaren geleden 14 kg mee kwijtgeraakt in 3 maanden tijd. Nadat ik zelf getransformeerd was bedacht ik mij…..dit willen  andere vrouwen vast ook.
De combi van vrouwen onder elkaar maar wel de stoere sport dat ook nog eens binnen no time resultaat laat zien is top. Op het gebied van Mindset is tevens veel te halen onder vrouwen, vaak zijn ze onnodig onzeker en wij willen ze op onze club graag laten zien dat ze veel sterker en mooier zijn dan ze denken. Zo creëren we krachtige stoere vrouwen bij elkaar!
Je stond al eens op Womens Health, nu op Men at Work INSIDE en Fit Dutchies. Welke doelen heb jij verder nog met Punch! Women’s Health club de komende tijd? 

Nog een hoop haha! Ik wil heel Nederland laten zien hoe groot de invloed van de juiste mindset is voor het behalen van de gewenste resultaat. In de topsport zijn ze heel veel met de mindset bezig, in de reguliere recreatieve sport amper. Wij leveren daarin de toegevoegde waarde. Ik ben van mening dat sporten en op je voeding letten zeker niet genoeg is om je resultaten te behalen en te behouden. Sport en voeding zijn oldschool, mindset is the key to real succes!
Je bent samen met ons de uitdaging aangegaan om MENATWORKOUT tot een succes te maken. Wat probeer jij iedereen mee te geven en bij te brengen tijdens jouw boxing classes? 

Vooral het feit dat je lichaam veel meer aankan dan je denkt, ik laat de deelnemers inzien en merken dat wanneer ze hun mindset veranderen hierdoor minder snel opgeven bij een oefening. Dit doe ik bijvoorbeeld door een oefening te laten uitvoeren en de 2de keer dat ze het moeten uitvoeren zeg ik erbij, nu doen we het langer alleen begint de tijd opnieuw te lopen indien iemand opgeeft. Ineens kunnen ze het dan wel allemaal volhouden, dat benadruk ik dan ook. Daarnaast laat ik iedereen uiteraard inzien hoe leuk het is om te (kick)boksen.
Een beetje cliché maar wat vind jij nu echt ”fit & gezond” zijn? Jij hebt er je werk van gemaakt dus bent er fulltime mee bezig. Dat kan niet altijd makkelijk zijn? 

Fit & gezond is vooral de balans vinden en behouden. Mensen denken vaak dat ik nooit wat lekkers eet, haha. Ik ben ook maar vrouw dus ik eet ook weleens een reep chocolade weg, haha oeps! 

Ik leer mijn leden vooral dat ze een goede balans moeten vinden tussen sporten, goed eten maar ook gezelligheid…..en die combinatie houdt alleen stand indien ze beschikken over de juiste mindset en goed weten waarom ze het doen.
Wil jij een boxing class van Naima bijwonen?
Check dan 
www.menatworkout.nl en kies voor Amsterdam!
 

Afval tip!

vet verliezen banner

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.