Je gaat toch naar de gym want als je skipt voel je je schuldig. Je gaat toch maar mee uiteten terwijl je op je voeding wilde letten deze week. Deze week zou je namelijk echt beginnen. Het voelt een beetje alsof je eigenlijk had moeten leren voor die toets op school, maar met je vrienden naar het zwembad ging. Het is geen ramp maar dat schuldgevoel knaagt toch aan je…

jordi gym chestday

Een tijd geleden begon ik mij af te vragen waarom ik eigenlijk dagelijks in de sportschool te vinden ben. Geen idee of ik nu al in een mid life crisis verkeer, maar ik train niet echt met een doel. Natuurlijk wil ik fitter worden en dit vooral blijven, maar ik hoef niet het podium op. Ik heb binnenkort geen fotoshoot waarbij ik super zwoel een nat t-shirt uittrek en je daar blokjes hoeft te zien zitten. Nee, ik heb een doel voor de langere termijn.

jordi spiegel

Ooit toen ik net zoveel woog als nu, toen mijn lovehandles als een cupcake over mijn broek hingen, wilde ik een atletische fysiek. Ik denk dat ik dat wel heb bereikt, al wil je natuurlijk steeds meer. Maar waarom zou ik dat etentje afzeggen? Waarom ga ik niet eens een avond op de bank liggen met Netflix in plaats van toch die gym in mijn drukke dag proppen? Mijn leven is redelijke chaotisch. Althans, misschien valt dat mee maar ikzelf ben wel een mega chaoot.

jordi berlijn burger

Mijn doel is voor de langere termijn fitter worden en dat blijven. Zo lang het leuk is, zo lang mijn sociale leven daar niet onder hoeft te lijden en zo lang ik me er goed bij voel. Die dag dat ik toch uiteten ga, of liever Netflix dan net niks doe in de gym maakt voor de lange termijn niet uit. Ik kom er toch wel, someday, op mijn manier.


Tot die tijd zoek ik naar de balans tussen burgers & broccoli en
de balans tussen Dr Pepper & dumbbells.

 

Hulp nodig!?

Sinds een tijd heb ik wel hulp bij mijn voeding en die coaching is nu, in combinatie met trainings, vanuit Fit Dutchies voor zowel heren als dames beschikbaar. Jouw wensen zijn centraal en dat is voor mij zo belangrijk. Ik reis veel, heb veel afspraken en daar moet ik rekening mee houden.

Als jij meer informatie wilt over deze coaching adviseer ik de dames om hier te kijken en de heren hier. Als je vragen hebt help ik je graag verder. Je kunt me mailen op jordi@fitdutchies.nl of me een DM (direct message) te sturen via mijn Instagram @jordisloots.

Wie weet tot snel!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.