Ben je binnenkort in Maastricht? Zorg dan dat je zeker eens langs gaat bij The Salad Bar. Ik was er vorige week voor het eerst en zeker niet voor het laatst. Wauwie. Een eenvoudige en gezellige salade/juice bar met veel lekkers die gezondheid (met een zachte g) uitstraalt. Zeker een aanrader als je tussen het winkelen of werk door even wat ‘verantwoord’ wilt eten en/of drinken. Vaak als ik ergens in een grote stad ben vind ik het zelf soms lastig om te weten waar je nou echt even wat gezonds kan halen. Hiervoor dan ook deze tip van mij voor jou!

saladbar1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf koos ik bij The Salad Bar voor de Shake-In-Carrot-Cake. OMG (sjekkkk foto)! Een heerlijke sap met wortel, vijgen, gember, sojamelk en nog meer. Zoals de naam al zegt smaakt deze sap naar worteltaart. Nou het is The Salad Bar zeker gelukt. Echt heerlijk! Volgende keer denk ik dat ik voor de ‘Go-Beet-It’ sap en en een lekkere salade ga. The Salad Bar ligt op de Boschstraat (67), vlak bij de markt.

saladbar3

 

saladbar2

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.