De zomer komt steeds dichterbij! Ben jij er al klaar voor of wil je toch nog wat kilootjes kwijt? Het is natuurlijk super verleidelijk om nu snel een crashdieet te gaan volgen, maar we weten denk ik allemaal dat dit niet de meest gezonde manier is? Bodylab komt met het pakket: ”Afvallen en Spierbehoud” waarmee je kunt afvallen, maar daarnaast ook je spiermassa zo goed mogelijk kan behouden. Klinkt goed toch?  

Het ”Afvallen en Spierbehoud” pakket bestaat uit 5 verschillende producten met verschillende functies. ”Whey Protein Isolaat” draagt bij aan groei van spiermassa en het herstel van de spieren. ”BCAA Drink” bevat essentiële aminozuren en voegt een lekkere smaak toe aan je drankjes. ”F-Burner” helpt het vetgehalte in je lichaam te verlagen en de ”Multi Vitamins” ondersteunen jouw energieniveau. Daarnaast heb je de Protein Bars. Deze zit boordevol eiwitten, maar blijft toch net zo lekker is als een candy bar. Deze combinatie zou er voor moeten zorgen dat je lichaamsvet afneemt en je je spiermassa behoudt. Lees verder voor een voorbeeldschema waarbij enkele suggesties worden gegeven over het toevoegen van deze producten in je routine.

Samengevat:
1.Draagt bij tot de instandhouding van spiermassa (eiwit)
2.Ondersteunt snel herstel van de spieren na de training (eiwit)
3.Helpt bij het verminderen van lichaamsvet (EGCG)
4.Ondersteunt het energieniveau (vit. B12)

Hoe werkt het?

Omdat het soms lastig kan zijn om deze producten toe te voegen aan je dagelijkse patroon heeft Bodylab een voorbeeldschema opgesteld. Dit omvat enkele suggesties voor je ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Begin je dag altijd met een goed ontbijt! Denk hierbij aan boterhammen, eieren, yoghurt, etc, maar probeer ook eens een shake met ”Whey Protein Isolaat”. Simpel, snel en lekker! Voor de lunch kun je kiezen uit enkele boterhammen met kipfilet, een maaltijd met vlees, groenten en rijst/aardappelen en voeg hier bijvoorbeeld de F-burner aan toe. Als snack kun je kiezen voor een stuk fruit, handje noten of een heerlijke protein bar.

Let bij het gebruik van de supplementen wel even op de gebruiksaanwijzing zodat je alles juist gebruikt.


Samenvatting!
Het ”Afvallen en Spierbehoud” pakket bestaat uit een aantal Bodylab24 producten waarvan we de meesten eerder al kort hebben toegelicht en waarvan je hopelijk de reviews hebt gelezen. Kort samengevat bevat het dus het volgende:

-Why Protein Isolaat
-BCAA Drink
-F-Burner
-Protein Bar
-Multi Vitamins

Super voordelig?
Als je ervoor kiest om de verschillende producten los van elkaar te kopen kost dit je €83,09. Kies je voor het afvallen & spierbehoud-pakket dan haal je de complete deal voor slechts €74,95 in huis! Op deze manier profiteer je dus van extra voordeel & maak je een mooie start richting de zomer.

Benieuwd naar de pagina van deze deal? Check hem hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About The Author

Lisa van Ganzewinkel
Stagiair Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published.