Hi iedereen!

Ben jij naast die te veel uren in je yoga pants op zoek naar Fashion inspiratie? Dan kan ik je helpen! Ik zal vanaf nu blogs plaatsen over fashion op Fit Dutchies, maar voordat ik hiermee begin zal ik mij even voorstellen…

Mijn naam is Jill Nijhof en ik ben 20 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede en zit in mijn derde jaar.  Ik heb binnen deze opleiding gekozen voor de richting marketing.

jill

Mijn interesse voor fashion is groot, heel groot en zal jullie daarom de komende tijd voorzien van leuke fashion artikelen. Naast mijn interesse in fashion houd ik mij graag bezig met sporten, voeding en schrijven.  Daarnaast heb ik ook nog stage gelopen bij Fashionchick!

amsterdam fashion week

Ben jij klaar voor een dosis fashion inspiratie?

 jill nij

Wil je mij graag op Instagram volgen? Klik dan hier @jill_fitfoodandfashion!

 Welke fashion related items zou jij willen zien op Fit Dutchies?

 

 

About The Author

Jill Nijhof
Blogger

21 jaar oud en gek op fashion, sport en voeding. Ik geef je een kijkje in mijn fitjourney en schrijf daarnaast fashion artikelen vol leuke outfit tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.