Het is alweer eventjes geleden aangezien ik de afgelopen tijd veel in het buitenland zat, maar ik ben laatst in een geweldig hotel geweest in Den Bosch met mijn vriendin! Met de eerste regel val ik natuurlijk meteen met de deur in huis maar ik denk dat de foto’s boekdelen spreken!

Ik kreeg een mailtje of ik eens langs wilde komen bij een nieuw Hotel in Den Bosch. The Duke Boutique Hotel klonk al goed, ligt op een half uurtje rijden van mijn huis en Den Bosch is altijd leuk om een avondje te vertoeven! Mijn antwoord was dan ook ja, ik wil!

Na een dag werken reed ik samen met mijn vriendin richting Den Bosch en werden daar ontvangen door Floor die je misschien wel kent van haar blog Floraa. We kregen een rondleiding door het hotel en namen heel gezond de trap i.p.v. de lift. Ik neem het liefst de lift, maar door onderstaande quote kon ik eigenlijk niet meer om te trap heen..

quote

We bezochten de diverse kamers in het hotel, de ontbijtzaal, de sportschool met anders dan anders design en we kwamen erachter dat Floor een aantal verantwoorde keuzes in de inrichting van het hotel heeft laten terugkomen! Biologische producten, superfoods bij het ontbijt en bijvoorbeeld douchespullen zonder parabenen en alleen natuurlijke ingrediënten.

20150714_072206

Na de rondleiding was het tijd om eens lekker in de hotelkamer neer te ploffen en te genieten. Een goed bed met een grote speakerbox van Marshall ernaast die erom vroeg om even uitgetest te worden natuurlijk. Een regendouche, mooie wasbak en een apart toilet die zich niet in de badkamer bevond, verdienen natuurlijk ook pluspunten.

Nadat we gesetteld waren, gingen we op onderzoek uit naar een leuk restaurantje in de buurt van het hotel. Lang zoeken was het niet, want om de hoek is een van de leukste straatjes van Den Bosch met meer dan genoeg keuze om goed te kunnen eten. Zelfs op maandagavond is het hier goed gezellig!

Nadat we lekker gegeten hadden, zijn we teruggegaan naar het hotel en op bed neergeploft om tv te kijken. Geen gewone tv maar een smart tv met…. NETFLIX! Blijer kon je ons natuurlijk niet maken en dus hebben we nog twee afleveringen gekeken van Orphan Black haha.

Na een goede nacht moest ik alweer om 08:30 in Eindhoven zijn, maar ik ging natuurlijk niet voor ik ontbeten had. Verschillende versgebakken soorten brood, beleg en superfoods om je dag goed te beginnen waren aanwezig en dat is echt een pluspunt!

Al met al ben ik dan ook zeer te spreken over dit luxe hotel in een gezellige stad zoals Den Bosch. De service is goed, vriendelijk en onderstaande foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Eigenlijk had ik jullie bovenstaande dus allemaal kunnen besparen haha 😉

Als je meer informatie wilt over het hotel zelf kun je dat hier natuurlijk vinden!

20150713_192816

De kamer!

Ontbijtzaal

Ontbijtzaal

Bio snacks!

Bio snacks!

Wat een heer-lijk geluid komt hieruit!

Wat een heer-lijk geluid komt hieruit!

Natuurlijke producten!

Natuurlijke producten!

Illy koffie!

Geweldige kamer!

Geweldige kamer!

gym

Gelukkig, want daarvoor kwamen we, zat er ook een sportschool in het hotel!

Apenkooi!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.