Als organisatie sloten we de drukke Augustus maand af met een leuk festival en een vakantie naar Toscane met Vacansoleil. We brainstormden onder het genot van Coca Cola Zero over de volgende Fit Dutchies (Summer) Tour. Deze Tour was genieten: de opkomst was mega, de energie geweldig en die glimlach krijg je nog steeds niet van onze gezichten af.

Voor we te Disney worden, we hebben een aantal partners en vrienden die we hiervoor mogen bedanken. Dat doen we nu.

Wildest! Fotografie

Een extra speciaal bedankje aan Fitland
Als thuishaven voor de tour en onze favoriete gym, verdient Fitland een staande ovatie. Voor het openstellen van 4 locaties, voor het geven van leerzame workshop en de enorme gastvrijheid overal! Van Rotterdam tot Leiden, Eindhoven en Utrecht, overal voelde bijna als thuiskomen.

Wildest! Fotografie

Voor onze outfits
Onze outfits waren on point. Als je nog geen Reebok fan was, ben je dat nu wel. Wij zijn helemaal om. Reebok hulde ons in geweldige outfits en maakten onze selfie game nog sterker. Met het  #BEMOREHUMAN verhaal hadden ze het volste vertrouwen in de Fit Dutchies Summer Tour en dankzij Reebok was het een groot feest.

Wildest! Fotografie

Foto’s & Video
De kippenvel creërende aftermovie staat online en wij hebben zelf al voor minstens 100 views gezorgd. Hoe blij wij zijn met de hulp van Diversity Communications hoeven we je dus niet meer te vertellen. De stapels aan tóp foto’s hebben we te danken aan Santos van Wildest! Fotografie. Over mooie herinneringen gesproken…

Wildest! Fotografie

We werkten ook samen met:

Snoepgoed, de helden die de Nakd repen naar Nederland hebben gehaald. Banana Joe is onze lievelingschips vanaf nu. Onze persoonlijke favoriet? De Sweet Chili! Omdat de chips gemaakt zijn van bananen, passen ze véél beter in je macro’s en ze smaken ook nog eens beter dan ‘gewone’ chips! Kijk op www.snoepgoed.com voor meer informatie over deze héérlijke chips.

BODYLAB, onze grote vrienden:
Waar je terecht kunt voor al je sportvoeding. We werken graag samen met de specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux en hopelijk ben jij ook blij met jouw pre-workout! Extra knallen als de bootcamp aan het einde nog niet genoeg motivatie voor je was.

D-drinks
Als marktleider op het gebied van natuurlijke drankjes, vonden wij het een fijne toevoeging. Vitamin Well is vooral lekker als -ie koud staat. Genieten!

Ruggengraat
Tijdens de editie in Utrecht kwam team Ruggengraat ons versterken en gaven zij een workshop over training. Want hoe werkt dat nu eigenlijk? Ook jullie bedankt voor deze leerzame les!

Het team
Jordi, Mark en ik zijn extra dankbaar voor het team. Een team wat Jordi door hard werken en een CEO visie heeft kunnen samenstellen. Een team van gelijkgestemden die elkaar de hele wereld gunnen. Samen zijn we door Nederland gecrost om dit voor elkaar te boksen en iedereen deed mee! Van goodiebags uitdelen, tot het geven van een top workshop over voeding en iedereen ontmoeten. Dat was het doel en dat hebben we gedaan.

 

THANKS!

 

About The Author

Ingèr Vierhout
Project Manager & Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published.