Het is tea time! Vandaag maken én eten we deze heerlijke biscotti koekjes met pistache en cranberries! Krijg je er al zin in? Lees dan snel verder voor dit heerlijke recept.

What do we need?
10492253_689983567750774_1406304183914848964_n

  • 110 gr volkoren speltmeel
  • 50 gr kokosbloesemsuiker
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • 1 ei
  • 1 tl vanille-extract
  • 45 gr pistachenoten
  • 40 gedroogde cranberries

Verwarm de oven voor op 160 graden. Zeef het speltmeel boven een kom. Voeg de kokosbloesemsuiker en het bakpoeder toe en roer door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en klop het ei daarin los. Voeg het vanille-extract, pistachenoten en cranberry’s toe. Kneed het tot een dik deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm het deeg tot een langwerpig broodje. Bak het 35 minuten in de oven.

Laat het volledig afkoelen en snijd daarna met een scherp mes zo dun mogelijke plakjes (3 millimeter). Leg de plakjes plat op de bakplaat en plaats het terug in de oven. Bak nu 10 minuten. Na 10 minuten kunnen de kleine stukjes eruit en de grotere stukjes kunnen nog 5-10 minuten in de oven blijven. Laat ze daarna afkoelen zodat ze nog knapperige worden.

Duur: 8 minuten + 45 minuten baktijd

 

banner ebook new

About The Author

Elise Groenheijde

Health, Food & Fitness lover. Wil personen inspireren voor een gezonde lifestyle. Live Love Eat Healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.