Becoming a Strong Viking? Yes, dat is ons doel! Een tijdje geleden kwamen we met het idee om in samenwerking met Herbalife Nederland, Strong Viking & een aantal toffe Instagrammers een challenge aan te gaan. Die challenge? Wellicht raadde je het al; we will become true Strong Vikings!

Op 19 mei zullen wij met drie teams aan de start staan van zowel de 7, 13 als de 19KM tijdens de Strong Viking Hills Edition. Wat doen wij dan om ons optimaal voor te bereiden? 2 maanden kneiterhard trainen onder begeleiding & met de producten van Herbalife, de know-how van de organisatie van Strong Viking & het enthousiasme van deze Instagram toppers.

Strong Viking
Strong Viking is organisator van deze mega populaire obstacle-run en won daarmee al diverse prijzen in binnen -en buitenland. Er is geen eindtijd, wel veel obstakels, nog meer deelnemers & een nog chillere sfeer. Iedereen gaat de strijd aan met zichzelf, met het parcour & helpt daarbij zonder aarzelen anderen die het even wat zwaarder hebben dan jij. Samen naar de finish is de goal!

Herbalife
Om fit aan de start, en finish, te verschijnen hebben we de hulp ingeroepen van Herbalife Nederland. Met hun kennis en supplementen van hoogwaardige kwaliteit zullen zij de teammembers bijstaan voor advies d.m.v. coaches & voeding waar nodig. Klinkt goed, toch?

What’s the plan?

Samen met beide partijen, Fit Dutchies & de Instagrammers werken we toe naar het ultieme doel: 19 mei. Vorige week organiseerden we een kick off-event waarbij we elkaar leerden kennen, supplementen kregen & onze coaches leerden kennen. We werden gemeten, kregen advies en hadden bovenal een gezellig avond.

Daarnaast zullen we ons op 14 april & 12 mei voorbereiden op de run met twee toffe trainingsdagen. Dagen waarbij we worden klaargestoomd voor de zware bevalling die we op 19 mei ongetwijfeld gaan meemaken.

Hoe dat kick off-event verliep? Dat zie je in deze toffe video waarin we Joost & Anne ook nog wat vragen stelden. Benieuwd? Check it out!

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.