Waarschijnlijk verdiep jij je regelmatig in voeding of heb je veel te maken met sport. Je staat bijvoorbeeld vaak in het krachthonk, zwaait met dumbbells, rent wel is eens  buiten in de kou en je bent niet vies van de modder tijdens een obstacle run.

iris defensie

Als volger, fan of lezer van Fit Dutchies ligt daar namelijk je interesse en ben je waarschijnlijk bezig om de beste versie van jezelf te worden. Daar is Defensie ook naar op zoek, vrouwen die durven, de wereld willen zien en zin hebben in spannende uitdagingen. Dames die het maximale uit zichzelf willen halen en bij de Marine, Landmacht, Luchtmacht, of de Marechaussee willen werken.

Deze toffe dames van Defensie zijn eigenlijk gewoon meiden zoals ons wij. Meiden die net zoals ons beautyvlogs kijken, een stiekeme sneaker verslaving hebben en uiteraard ook gewoon make-up dragen! Dachten wij vroeger trouwens niet dat krachttraining alleen voor mannen was? Nou, mooi niet natuurlijk! Tegenwoordig zie je super veel stoere chicks in het krachthonk staan. Hetzelfde geldt voor werken bij DefensieJe zou er misschien niet direct aan denken maar ze geven je zoveel verschillende mogelijkheden. En ja, er lopen meer mannen rond dan vrouwen maar ook dat kan best een leuke uitdaging zijn.

defensie

Wij vrouwen willen fitter en sterker zijn en worden. Zwaar kunnen squatten, een (halve) marathon lopen en een pr zetten tijdens het deadliften. Daarnaast hebben wij vrouwen ook allemaal wel struggles met het kiezen van een baan en wat we nu eigenlijk willen met ons leven. We willen liever geen saaie kantoorbaan, alleen zijn en elke dag hetzelfde doen. We zouden ook heel graag op reis willen, uitdagingen hebben en veel mooie vriendschappen opbouwen.

Bij Defensie zijn wij dan op het juiste adres! En hoe gaaf is het dat je gewoon tijdens je werk kunt sporten? Je moet juist lekker fit zijn én dus blijven. Daarnaast maak je over het algemeen toch meer mee met elkaar dan in een bedrijf waar je alleen maar je computerscherm ziet. En hoe leuk is het om elke dag weer uit je comfortzone te stappen, hup naar die magic zone? Maar dan niet alleen in de sportschool, ook daar buiten!

Omdat wij als vrouwen tegenwoordig veel sterker én fitter zijn, hoeven wij dus echt niet bang te zijn dat we fysiek niet sterk genoeg zijn. Vrouwen kunnen namelijk net zo sterk zijn! En… daarnaast zijn er heel veel verschillende functies bij Defensie. Je kunt snel doorgroeien en je zelf elke dag weer blijven uitdagen!

Ikzelf hou van een stap buiten mijn comfortzone zetten en van die rush van een nieuwe uitdaging. Daarnaast zou ik graag willen meewerken aan vrede en veiligheid. Net zoals Annemarie in bovenstaande video! Ze vertelt hier over haar functie en motivatie om te werken bij Defensie.

Ik vind haar een echte power babe. Een inspirerende en krachtige vrouw! Ze geniet van haar unieke werk, de reizen naar bijzondere landen en het varen op een super groot schip. Wat een ervaring!

Kortom, mocht je je aan het oriënteren zijn voor je volgende stap of wil je juist switchen van baan? Bekijk dan eens de opties die Defensie biedt en lees meer over de mogelijkheden! Ik hoop dat ik jullie hebben kunnen inspireren en de gedachte dat bij Defensie werken alleen voor mannen is, snel gewist heb! Wij vrouwen kunnen immers alles toch?! 😉

We zijn benieuwd wat voor functie jullie leuk lijkt bij Defensie. Het lijkt mij bijvoorbeeld geweldig om net zoals Annemarie de halve wereld te zien!

PS. Wil je nou zelf meer weten of werken bij Defensie als vrouw zijnde?
Wil je wat typische vragen voor dames beantwoord hebben?

Bekijk dan deze speciale pagina eens en lees onder andere hoe het met make-up, zwangerschapsverlof en de toelatingseisen zit! Wel handig denk ik hè haha!?

Laat je het ons even weten?

Liefs,
FitDutchies!

About The Author

Iris de Goede
Blogger & Diëtiste

Diëtiste + Lifestyle Coach. Gék op lachen, fitness, chocola én lief zijn voor mijn lichaam. Happyhealthy is hierbij mijn motto! Ook ben ik een echte foodie en wil ik jullie graag leren dat je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van andersom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.