De kans is groot dat jij jouw reis naar een gezondere levensstijl ooit bent gestart met de eerste de beste eiwitshake en een portie creatine. Je verdiepen in voeding en sport is iets wat bij veel mensen vaak pas veel later aan bod komt en dat is zonde. Wij kwamen onlangs na wat googlen uit bij Jimmy Joy en na wat speurwerk zagen wij meteen dat zij hun huiswerk zéker hebben gedaan voor ze een mooi assortiment op de markt brachten. Wat er zo bijzonder aan is? Lees snel verder!

In mijn zoektocht naar een volwaardige maaltijd als ontbijt kwam ik uit bij de shakes & repen van Jimmy Joy. Zelf ben ik geen fan van een enorm ontbijt en vaak wil ik dit ‘’snel’’ klaar hebben. Het resultaat daarvan is dat ik vaak een eiwitshake tot me neem en later op de ochtend pas een volgende maaltijd nuttig. Dit resulteert dan weer in het eerder in verleiding komen om te ‘’snaaien’’ wanneer ik op het station langs een supermarkt of iets dergelijks loop.

Volwaardig macro -en micronutriënten profiel

Wanneer je je verdiept in voeding zul je vrij snel meer informatie vinden over macro- en micronutriënten. Macro’s verdelen we over het algemeen onder in eiwitten, koolhydraten en vetten. Micronutriënten krijgen bij veel mensen minder aandacht wanneer zij hun voedingsschema intekenen, maar zeker niet minder belangrijk. Onder micronutriënten verstaan we vitamines, mineralen en sporenelementen zoals bijvoorbeeld zink en magnesium.

Een shake die een volwaardig macro- en micronutriënten profiel bevat mag zich dus daadwerkelijk een complete maaltijdshake noemen. Voorgaande is gebaseerd op de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO).

Met de shakes en repen van Jimmy Joy voldoe je dus gemakkelijk aan de dagelijkse behoeften van je lichaam. Plus; het is ook nog eens een makkelijke manier om maaltijden in te plannen en je calorie-inname bij te houden!

Meer dan een shake

Naast de normale Plenny Shakes heeft Jimmy Joy ook nog een ‘’wake-up’’ variant om mijn dag goed te beginnen doordat deze extra cafeïne bevat. En voor de sporters is er ook nog de ‘’sport’’ shake die extra ingrediënten bevat zoals creatine, glucosamine, L-carnitine en beta alanine.

Maar hoe makkelijk een Plenny Shake maken ook is, het moet wel gebeuren. Voor onderweg kies ik daarom vaak voor de Twenny Bar, die ik easy in mijn tas of auto kan stoppen. Ook dit is met bijna 400 kcal een volwaardige maaltijd!

Naast diverse shakes die Jimmy Joy voor jou heeft bedacht kun je ook je eigen gepersonaliseerde shake maken of bovenstaande producten verwerken als basis voor pannenkoeken, brownies, koekjes of iets anders dat jij ongetwijfeld kunt bedenken!

ps: wist je dat Jimmy Joy ook een veganistische variant van de Plenny Shake heeft? Nice!

Smaak

Er zijn tientallen, zo niet honderden verschillende eiwitshakes, waarvan de smaken super erg verschillen. Naast de voedingswaarden is de smaak voor mij ook een reden om een product te blijven gebruiken voor de langere termijn in plaats van het ongebruikt in de kast te laten staan.

De Plenny Shake is verkrijgbaar in de smaken vanille, chocolade, aardbei, banaan & mango en de smaken van deze shakes zitten wel snor! Voor mij is de bananensmaak favoriet omdat ik dit een variant vind met voldoende smaak, zoet, maar niet te overheersend. Mango is een verrassende smaak en daar hou ik als mango lover sowieso van, haha!

Qua textuur zijn de shakes naar mijn mening perfect. Ze drinken makkelijk weg, bevatten voldoende smaak en zijn, zoals hierboven al genoemd, niet te zoet zoals je vaak ziet!

Kies jij ook voor duurzaamheid?

We zijn allemaal met onszelf bezig en daarbij vergeten we onze mooie planeet nog wel eens. Ik vind duurzaamheid belangrijk en Jimmy Joy doet er alles aan om hun bedrijf zo snel mogelijk CO2 neutraal te maken door hun productie en delivery chain zo schoon mogelijk te houden. Voor de zaken die zij zelf niet in de hand hebben planten ze bomen in Bolivia. Geweldige gedachte toch? Of zoals ze zelf zeggen: ‘’To keep the Joy alive, we have to keep the world alive’’.

 

Jimmy Joy is gewoon Nederlands!

Jimmy Joy klinkt als een internationale brand en dat zijn ze ook zeker. Zo hebben ze al meer dan 15 miljoen(!) maaltijden geleverd in zo’n 88 landen. Bizar! Feit blijft dat ze gewoon van Nederlandse bodem komen en alles gemaakt wordt in Amsterdam. Hierdoor profiteer jij van gratis verzendkosten binnen Nederland en heb jij 30 dagen bedenktijd.

Bang dat je een verpakking niet op tijd op krijgt? De producten zijn 12 maanden houdbaar & na onze test kunnen wij wel zeggen dat jij ze dan al lang op hebt, haha!

 

Benieuwd naar de website en/of de mooie producten van Jimmy Joy?

Bekijk ze hier en gebruik kortingscode ‘’FitDutchieDiscount’’ voor 15% korting op je eerste order!*

* Niet geldig in combinatie met huidige abonnementen.

 

 

Shake met volwaardig macro -en micronutriënten profiel?
Voedingswaarden9
Smaak8
Assortiment producten7.5
Service8.5
8.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.