Run2Day organiseerde samen met Adidas en het LoopFestival LeidscheRijn, een exclusieve Diva Night bij Run2Day Utrecht. Toen ik dit evenement op Social media voorbij zag komen, dacht ik maar één ding. Hier moet ik bij zijn. Ik ben tenslotte een hardloper..  en ook wel een diva? 

running diva groep

Dus afgelopen woensdag was het zover, op mijn stadsfietsje vertrok ik richting Run2Day – in mijn hardloopkleren met Adidas hardloopschoenen natuurlijk – en stipt op tijd stond ik voor de winkel.

Toen ik binnenkwam kregen we meteen een healthy drankje aangeboden en waren er gezonde hapjes waar we onze buikjes rond van konden eten!

running diva drink

Ook blogger Fit Fun Run was aanwezig voor voedingsadvies en alle hapjes waren die avond ook geïnspireerd op haar favoriete pre & after workout snacks. En ik kan je vertellen, ze waren overheerlijk!

Terwijl de DJ voor wat lekkere muziek zorgde, een fysiotherapeut klaar stond om al je vragen te beantwoorden, mochten we ook een paar nieuwe Adidas Boost schoenen uitkiezen en testen. Daarnaast was er een modeshow met de nieuwste collectie van Adidas en kregen we die avond 10 % korting op de hele collectie in de winkel! Shoptijd dus!

runnning diva boost

Eenmaal een hardloopoutfit te pakken te krijgen met mijn mond nog vol, werden we bij elkaar geroepen. Het was tijd voor de training! Oops, dat was ik even vergeten. We moesten ook nog echt hardlopen!

Maar geen probleem ik heb natuurlijk een halve marathon achter de rug, dus dit kan ik. De training werd verzorgd door de iRun trainers. Eenmaal buiten deden we een leuke warming up voor de winkel en daarna renden we met zijn allen richting het Lepelenburgpark.

Daar stond ons een pittige training te wachten – in de regen – met onder andere verschillende sprintoefeningen en aan het einde een mini hardloopwedstrijd.

Ik kan je vertellen, ik ben geen sprinter. Het begin voelde alsof ik kon vliegen op deze nieuwe Adidas Boost schoenen, maar ongeveer 15 seconde verder, merkte ik dat ik het niet op dit tempo vol kon houden.

running diva groep 2

Ik ben denk ik meer een duurloper dan een sprinter! Maar ondanks de spierpijn van de volgende dag, was deze Diva training het zeker waard!

 

Sports female NL 280416 - 310916 336x280

About The Author

Eleanor Crick

Ik ben Eleanor, 23 jaar oud en woon in Utrecht. Ik hou van hardlopen en van schrijven, vandaar dat ik lekker ben gaan bloggen! Meer blogs lees je op loopdepressievrij.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.