Woehoeee de Whey chocolate balls (check deze review) zijn er nu ook in een witte variant! Whey yoghurt balls. En lekker dat ze zijn! Echt, als je je niet kan inhouden met een bakje lekkers voor je bestel deze dan niet. Je eet namelijk zo heel het bakje leeg.

Whey protein balls

Is dat een probleem dan? Die producten zijn toch gezond?
Uhh nou nee. Ze zijn leuk omdat er in verhouding tot vergelijkbare snacks meer eiwitten inzitten. Maar helaas zitten er ook nog steeds veel koolhydraten (uit suikers) in. In deze witte versie zitten maar liefst 54,7 gram koolhydraten per 100gram. Iets meer dan de helft dus! Waarvan 42,2gram uit suikers bestaat.

Ook zitten er geen vezels in de yoghurt whey balls in tegenstelling tot de 4,4 gram vezels in de chocolade variant. Hoeveel gram eiwitten er dan inzitten? 19,4gram per 100gram. Wel leuk dus, maar geen hoeveelheid waar ik super duber enthousiast van word.

Maartje test de Whey protein balls

Bijna leeg.. mehh

Waar zijn ze dan wel goed voor?
Of je nou je maandelijkse feest week hebt of een ander excuus gebruikt, iedereen heeft wel eens cravings. Bij mij is m’n zwakke punt, net als bij heel veel van ons, chocolade! Het is dan lekker om af en toe een paar van deze balletjes te kunnen pakken of bijvoorbeeld door je kwark of havermoutje te doen.
Je moet dit product wel echt als uitzonderingsproduct blijven zien. Wanneer je heel het potje achterover slaat krijg je helaas niet ineens hele grote spierballen. Oh hoe gaaf zou dat zijn! Maar helaas, die chocolade droom moeten we nog even voor ons uitschuiven.

Wil je meer informatie of direct bestellen?
Klik dan hier of op onderstaande banner voor andere acties!

 

About The Author

Maartje Havermans

Gewichtsconsulente. Verloor zelf 23 kilo door gezond te eten en sporten. Wil iedereen ervan bewust maken dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.

One Response

  1. Marvin

    Aan de ene kant vind ik het goed dat dit soort producten op de markt worden gebracht, omdat mensen zo een ‘gezonder’ alternatief krijgen om te snoepen/snacken. Helaas denk ik dat veel mensen er gelijk van uitgaan dat deze producten ook hartstikke goed zijn en er dus veel te veel van nemen… of sowieso eerder geneigd zijn om te gaan snoepen. Toch een valkuil van al die zogenaamde gezonde snacks…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.