We hebben weer een nieuw product getest en deze keer is het de kokosnootolie van Vitaminstore. Misschien heb je al wel eens van Vitaminstore gehoord en zo niet zullen wij het even kort toelichten. Vitaminstore is de moderne health winkel en heeft naast diverse A-merken ook heel wat eigen labels. Vitaminstore wil uitblinken in een persoonlijk advies wanneer men in de winkel komt omdat elk lichaam anders is. Hoe doen ze dit online? Met een chatfunctie kunnen ze je altijd helpen!

Tot zover dus Vitaminstore, terug naar de kokosnootolie! Waarom kokosnootolie en waarvoor gebruiken we dit? Je kunt het gebruiken voor je haren maar het wordt voornamelijk gebruikt om in te bakken en braden! Daarnaast kan het ook op brood of om je smoothie wat romiger te maken.  Daarnaast blijft kokosnootolie door de biochemische eigenschappen veel langer stabiel en intact bij het gebruik op hogere temperaturen. Dit is tegenstelling tot olijfolie!

Steeds meer mensen ontdekken de positieve effecten van kokosnootolie maar toch zijn er nog een hoop mensen sceptisch. Hoe dit kan? In de jaren 60 zijn er onderzoeksgegevens over kokosnootolie negatief beïnvloed zodat producenten van chemische en goedkopere oliën deze als ”gezond” in de markt wilden zetten. Maar in 2014 is alles anders en weten steeds meer mensen dat kokosnootolie bestaat uit goede vetten!

Geur & smaak
Maar wat vond ik dan van de Kokosnootolie van Vitaminstore? Normaal gebruik ik deze kokosnootolie maar die heb ik nu dus een tijdje ingeruild voor deze kokosnootolie van Vitaminstore’s eigen label VitaminFood. Ik ben zelf een enorme kokos liefhebber en kan dus echt genieten van de geur en smaak maar het moet niet ten koste gaan van de aroma’s van het eten dat je erin maakt. Nu is dit product ontgeurd en neutraal van smaak volgens Vitaminstore zelf en daar kan ik me wel in vinden. Het is niet dat je helemaal niks ruikt of proeft hoor, maar wel duidelijk minder dan gewoonlijk. Of dit een voordeel is? Kwestie van smaak naar mijn mening!

Prijs & Service

De prijs is marktconform aangezien je voor 450 gram kokosnootolie €5,95 betaald. Hier komt bij dat de verzendkosten slechts €1,45 bedragen en boven de €55 euro gratis zijn.  Bestel je nu? Dan heb je je product bijna altijd binnen 24 uur netjes ingepakt in huis. Het kans ons nooit snel genoeg gaan maar 24 uur is een prima termijn.

Overtuigd? Kijk dan hier voor meer informatie over de kokosnootolie van Vitaminstore!

Lees hieronder mijn beoordeling in cijfers en vergeet vooral niet zelf je mening achter te laten in de review box. Gebruik je een ander merk of andere olie? We zijn benieuwd en je kunt dit altijd achterlaten in de comments! 🙂

 

 

REVIEW: Vitaminstore Kokosolie
Geurloos7
Neutrale smaak6.5
Prijs7.5
Service7
7Totaal score
Reader Rating: (1 Vote)
8.5

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.