Ik vind superfoods top. Voor mij geeft het net een extra toevoeging aan mijn smoothie, kwark mix, oat bowl of zelfs bliss balls. Bij die extra toevoeging gaat het mij niet alleen om de smaak, maar natuurlijk ook om de health benefits van deze bessen, zaden en poeders.

Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd minder aan de slag ben gegaan met de zogeheten superfoods dit kwam voornamelijk door de prijs, want ja mensen we weten het allemaal superfoods zijn verschrikkelijk DUUR. Daarom besloot ik de (relatief goedkope) Superfood Mix van Bodylab 24 maar eens uit te proberen en voor jullie te reviewen.

 

 

IMG_2623 (3)
Wat is de Superfood Mix nou eigenlijk?
De Superfood Mix is een groen poeder dat maar liefst 38 superfoods bevat. Diverse ingrediënten in dit product zijn concentraten en extracten. Dit betekent dat je als gebruiker een zeer geconcentreerde variant gebruikt met een enorm hoge waarde aan voedingsstoffen, vitamines, mineralen en antioxidanten.

De samenstelling
Serving size: 1 scoop (10 g)

Amount per 100 g:
– Energie: 1306.7kj /313.1Kcal
– Eiwit: 31.5 g
– Koolhydraten: 22.8 g
– Waarvan suikers: 2.8 g
– Vet: 4.8 g
– Waarvan verzadigd: 1.1 g
– Vezels: 34.1 g
– Zout: 0.8 g

Ingrediënten:
Tarwegras, spirulina, broccoli poeder, chlorella,Concentraten: broccoli spruiten, tomaat, broccoli, wortel, spinazie, boerenkool, spruiten, camu camu, quercetine, acai, mangosteen, vlierbessen, knoflook, basillicum, oregano, kaneel, kersen, zwarte bessen, appelbes, frambozen, Extracten: ui, groene koffie, acerola, groene thee, appel, zwarte sojaboon, blauwe maïs, kurkuma, zwarte bes, bosbes, blauwe bosbes.

*Voedingssupplement

Mijn ervaring
38 superfoods… Hoe kan dat dan? Dat was een van de eerste dingen die ik mezelf afvroeg toen ik de productomschrijving van de Superfood mix las. Ik ben me gaan verdiepen in de ingrediëntenlijst, zoals je hier boven ook kunt terugvinden…

Alle 38 ingrediënten zijn gekwalificeerde superfoods. Als ik eerlijk ben, ben ik de helft van de namen van de superfoods nu alweer vergeten maar ze klonken allemaal erg gezond;) De prijs van het product is voor mij perfect nu je maar €9.90 hoeft te betalen voor 300 gram geconcentreerde superfoods!

Dit is in vergelijking met de prijs van niet geconcentreerde superfoods (zakje gojibessen of chia zaden) dus een stuk goedkoper. Per dag wordt er een hoeveelheid van 10 gram aanbevolen, wat betekent dat je met een verpakking 30 dagen voorzien bent, een dik pluspunt dus.

Hoe te gebruiken?
Ik heb de Superfood Mix voor verschillende gerechten gebruikt, zoals door mijn smoothies, kwark onbijt en door mijn bananenbrood. De smaak is te vergelijken met tarwegras poeder, en ja eerlijk is eerlijk, je houdt ervan of je houdt er niet van.

Maar ik ben van mening dat in deze tijd van het jaar, de “winter” maanden, we allemaal wat extra vitamines, mineralen en antioxidanten kunnen gebruiken en daarvoor zijn health benefits van deze Superfood Mix ideaal.

Meer informatie over dit product?
Klik hier voor de website van Bodylab!

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

41 Responses

 1. Jennifer

  Klinkt super! Deze wil ik graag een keer proberen! Ik doe mee met de Instagram winactie!

  Liefs, Jennifer

  Reply
 2. Angelique Bruinier

  Ik ben ook fan van superfoods en heb inderdaad hetzelfde probleem, niet te betalen maar ook als je al die superfoods aan een gerecht toevoegt dat je dan je gerecht overkilled haha dus dit is misschien wel een goede oplossing! Ik wil graag mee doen, lijkt mij leuk om het uit te proberen en met mijn drukke baan en daarnaast mantelzorg kan ik wel Een extra superfoodboost gebruiken!!

  Reply
 3. Finallygoingfitnow / Wendel

  Ben echt heel erg benieuwd! Zou wel een boost kunnen gebruiken namelijk! Thanks alvast!

  Reply
 4. kristel dijkhuizen

  Nice doe zeker mee mis nog mooi figuur voor in mn trouwjurk en die vitamines zijn er zowiezo goed voor

  Reply
 5. Joyce

  Ik was al goed bezig de afgelopen maanden maar dit lijkt me lekker! Ik doe mee met de Facebook actie! 💪

  Reply
 6. Charlotte

  Ik doe mee!! Laat 2016 maar een nog healthier jaar worden met de Superfood Mix!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.