Je hebt eiwitten en je hebt eiwitten. Whey protein, isolaat, maar nog veel meer dan dat! Onlangs probeerde ik de Soy Protein Isolate van Bodylab en vandaag vertel ik je wat ik daarvan vond. Als jullie er vragen over hebben mag dat natuurlijk in de comments! Soja!? Ik had er ook een bepaald beeld bij maar dat is echt niet nodig!

 

soy isolate

 

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van Soy Protein Isolate?

 • 90% eiwit
 • 100% plantaardig
 • Lactosevrij
 • Bijna vetvrij
 • Laag in koolhydraten
 • Prima prijs
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom soja gebruiken?

Je hoort wel eens dat mensen liever geen zuivelproducten eten, of het liefst zo min mogelijk. In verband met hun huid, darmen of het vetgehalte wat erin zit. Nou, dan zouden deze eiwitten wel eens een oplossing voor je kunnen zijn. Natuurlijk is dit ook voor vegetariërs een uitkomst!

Smaak

Tussen de ingrediënten zie je cacao naar voren komen en het heeft dan ook een lekkere choco smaak. Het is een zachte smaak die, logisch, lichtjes naar chocolade smaakt. Bij veel shakes merk je dat het mierzoet is maar dat vond ik hier meevallen. Prima dus!

Prijs

Ga jij voor kwaliteit, smaak of prijs? Je hoeft het voor al deze facetten niet te laten want ook de prijs is meer dan prima. Een kg van de Soy Protein Isolate kost nu tijdelijk maar €12,95. Ook bij besteding van die €12,95 mag je al een cadeautje uitzoeken. Meevaller, toch?

Oplosbaarheid

Dit vind ik zeer belangrijk bij een shake. Niemand wil een slok nemen en poeder happen toch? Zelf wanneer ik met een lepeltje roerde loste het prima op!

Meer info of bestellen? Klik hier!

soy revised

 

 

 

Review: Soy Protein Isolate
Smaak8.5
Prijs8
Service8
Voedingswaarden8
8.1Overall Score
Reader Rating: (2 Votes)
9.2

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

 1. Marvin

  Zeer geschikt voor mensen die slecht tegen zuivel kunnen. Kan er zelf ook niet goed tegen, maar bij eiwitshakes merk ik juist dat ik er een stuk minder last van heb 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.