Deze week probeerden we wat nieuws waar wij in ieder geval erg blij van werden; Smart Sauces van Body&Fitshop. Een sausje die je prima kunt inpassen binnen jouw macro’s en bevat ook bijna geen suiker per dosering. Ideaal toch?

Wat is het precies?
De Smart Sauces van Body&Fitshop zijn voor mij een ideale vervanger van reguliere sausjes zoals mayonaise of cocktailsaus. Tijdens mijn cut, waarbij ik onder mijn caloriebehoefte eet, laat ik die vette sausjes liever links liggen maar erg gelukkig word ik niet van droge rijst.

De Smart Sauces zijn verkrijgbaar in drie smaken: ”Spicy Garlic”, ”Lime Yoghurt” & ”Indian Curry. Ideaal om te combineren met verschillende gerechten zodat je telkens wat nieuws op tafel kunt toveren. Wat er zo bijzonder is? Het zijn sausjes op basis van yoghurt met natuurlijke ingrediënten, kruiden en specerijen en ze bevatten minder suiker dan reguliere sauzen.

Smaak
De smaken zijn alle drie erg lekker, maar mijn voorkeur gaat uit naar de ”Spicy Garlic” & ”Indian Curry”. Mijn absolute nummer 1? Dat is zeker ”Spicy Garlic” doordat deze echt lekker is met een pittige bite. De Lime Yoghurt is ook prima, alleen mijn voorkeur gaat vaak uit naar pittige maaltijden. Vandaar de bovenstaande keuzes!

Voedingswaarden
Qua voedingswaarden is het grote verschil dat deze saus minder suiker bevat dan normaal gesproken. In vergelijking met mayonaise scheelt het ook nog eens erg veel calorieën. In vergelijking met een andere pittige knoflooksaus bevat het zo’n 76% minder suiker.

Wil je van alle smaken de voedingswaarden zien? Klik dan hier. Hieronder zie je het label van de ”Spicy Garlic” variant.

 

Prijs
Normaal gesproken betaal je per verpakking van 250ml €4,90. Momenteel is er een actie waardoor je op het 2e flesje 50% korting krijgt. Normaal gesproken heb je ook nog de combi-deal waarbij je 3 flesjes koopt voor €12,25. Prima prijs voor een flesje dat aardig lang meegaat & wat bij mij bijdraagt aan een maaltijd die meer dan prima is.

Questions? Let us know!

Meer info of bestellen? Hier!

 

Review // Smart Sauces
Smaak9
Voedingswaarden7.5
Service8
Variatie aanbod8
8.1Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
8.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.