Je herkent het vast wel; je hebt haast, geen tijd of zin om je shake te maken en hebt toch behoefte aan je eiwitten? Of je wilt ‘s middags wat eiwitten nuttigen omdat je bent aangewezen op on-the-go voedsel? Dan is een Smart Protein drink van Body&Fitshop het ideale to-go eiwitshakeje op bij-na pocketformaat, haha!

What’s it?
De smart protein drinks van Body&Fitshop zijn handige flesjes van 250ml zonder toegevoegde suikers en ze zijn ideaal om  mee te nemen. Dus ga jij op pad en ben je bang dat je niet voldoende eiwitten binnenkrijgt of heb je na je training geen zin om een shake te maken? This is what you need.

Smaken
De smart protein drinks zijn er in onderstaande smaken waarvan wij de ”banana” en ”vanilla” flavour probeerden! Bij veel ready-to-drink shakes is de smaak erg zoet. Bij deze drinks is de verhouding een stuk beter; goed op smaak, maar niet té zoet. Prima dus!

  1. Cappuccino Flavour: geniet van een verrukkelijke cappuccino smaak. Cafeïnevrij.
  2. Coffee Arabica Flavour: op smaak gebracht met extract van de koffie arabica plant. Cafeïnevrij.
  3. Chocolate flavour: de volle en zoetige smaak van chocolade.
  4. Banana Flavour: deze goddelijk lekkere bananensmaak mag je niet missen
  5. Vanilla Flavour: traditioneel één van de meest populaire smaken.
  6. Raspberry Flavour: de heerlijk fris, fruitige smaak van frambozen.

Voedingswaarden
De drinks bevatten tussen de 97 & 99 kcal per 250 ml. Alleen de ”Coffee Arabica Flavour” bevat met 109 kcal een klein beetje meer! We pakken als voorbeeld de banana flavour waarmee je per flesje zo’n 16,0 gram eiwit consumeert naast 2,9 gram koolhydraten (waarvan 2,9 gram suikers), 2,4 gram vet en 1,0 gram vezels. De onderlinge verhouding tussen de smaken kan een beetje afwijken en dat kun je hier inclusief alle ingrediënten en allergenen precies zien.

Prijs
Je kunt kiezen of je een six-pack of meteen 12 flesjes wilt bestellen. Waar een six-pack €6,25 kost, betaal je voor 12 flesjes €11,25. Als we een snelle rekensom maken betaal je bij scenario 1 €1,04 euro per flesje en in scenario 2 nog maar €0,94 euro.

Wij vinden dit een prima prijs voor een on-the-go eiwitshake. Bij een Albert Heijn to go vind je hier niks voor gok ik zo!

Wil je nou wat meer informatie, bestellen of andere reviews lezen?

Bekijk dan deze pagina eens!

Eiwitrepen

Review // Smart protein drinks
Smaak8
Voedingswaarden8
Prijs9
Service8
Diversiteit smaken8
8.2Overall Score
Reader Rating: (9 Votes)
7.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.