Laatst viel er een pakketje op de mat waarop ik eigenlijk niet kon wachten. Ken je die Magnum Strawberry White? De Smart Bar ”strawberry white” kwam daar zeer dichtbij en nu was er een nieuwe variant; raspberry white chocolate. Die moest ik natuurlijk proberen!

What’s to special?
Crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème, omhuld met suikervrije chocolade en een raspberry smaak. Moet voldoende zijn om je te overtuigen, toch? Laten we er eerst wat dieper op in gaan!

 

Smaak

Ik vind bij veel bars, trust me ik heb er genoeg op, de zoete smaken veelste zoet. Bij deze smaak valt dit reuze mee en dat komt natuurlijk ook door de verschillende smaken en structuren die de bar bevat. De raspberry smaak in combinatie met de chocolade, eiwitcrème en de crispies maken het tot een lekker geheel.

Stiekem heb ik ook al wat andere smaken geproefd en daar zitten nog meer verrassende smaken tussen. Wellicht is een Mix Box iets voor je waarbij je verschillende smaken krijgt om ze te proberen.

 

 

Ingrediënten

Hier zie je de voedingswaarden van de smaak ”chocolate caramel”. De verhoudingen kunnen iets afwijken per smaak, maar zitten over het algemeen vrij dicht bij elkaar!

Als eerste valt je waarschijnlijk op dat het product voor een bar vrij weinig suiker bevat. Wel zijn er zoetstoffen gebruik en die kun je terugvinden onder het kopje ”waarvan polyolen”. Polyolen zijn zoetstoffer met een lagere calorische waarde. Daarnaast draait het bij de meeste mensen bij een eiwitbar natuurlijk om het eiwitgehalte en dat is in deze bar met 15,9 gram prima naast de 6,3 gram vet en de 6,7 gram vezels.

Natuurlijk volgt iedereen een ander voedingsschema en je moet dan ook goed kijken of dit product daarin past. Bij mij is dit vaak mijn eerste tussendoortje van de dag of juist mijn 2e in de middag. Ideaal on the go!

Prijs

Of je de prijs goed vind of niet is natuurlijk enorm subjectief. Ik vergelijk dit soort producten altijd met andere producten die ik als snack tussendoor zou nemen. Dan zijn 12 repen voor €11,90 en dus omgerekend €0,99 euro per reep naar mijn mening absoluut niet duur. Voor een candybar met voedingswaarden waar je veel minder aan hebt betaal je net wat minder ter vergelijking. Daarnaast krijg je bij aankoop van 2 verpakkingen nog eens 16% korting via deze link als je naar onder scrollt!

Wat is jouw favo bar? Let us know!

 

 

Review // Smart Bars Crunchy raspberry white choc!
Smaak10
Ingrediënten7.5
Prijs8
Service8.5
Variatie smaken8.5
8.5Overall Score
Reader Rating: (6 Votes)
7.7

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.