Laten we maar meteen met de deur in huis vallen… Na het lezen van deze review en vooral na het proeven van deze bites moet je beloven dat je niet het hele zakje leeg eet, haha! Vandaag reviewen we de Protein Pralines van Bodylab. Drie lagen genot met chocolade, echte hazelnoten, krokante crispies & een chocolade crèmevulling die aardig dicht bij Nutella komt. Read along! Als je nog durft… 

Verpakking

Je verwacht een klein zakje snacks, maar dat valt tegen. Of ja, tegen? Het is echt een flink zakje met een luxe verpakking en bevat 15 pralines. Ideaal om mee te nemen ook!

 

Smaak

Ons smaakteam nam de proef op de som en kwam met een gemiddeld smaak-rapportcijfer (leuk woord voor Galgje) van 8,5! De smaak is enerzijds zacht & romig en aan de andere kant maken de hazelnoten & crispies het echt af. De structuur is erg goed, ondanks de verschillende lagen! Benieuwd naar een foto van de lagen? Check hem hier!

Het cijfer zegt denk ik genoeg; dit moet je proberen 🙂

What’s in it?

De voedingswaarden van dit product lichten we zoals altijd eventjes uit. Zie hieronder de tabel voor als je alles op een rijtje wilt hebben. Wat ons het meeste opvalt is het hoge eiwitgehalte (30,1%). Daarnaast bevatten de Protein Pralines per 100gr zo’n 7,8 gram vezels, 20,8 gram vet en 32,8 gram koolhydraten. Deze koolhydraten bestaan uit 9 gram suikers en 21.5 gram polyols (suikervervangers).

Per praline (10gram) bevat je snack dus 42 kcal, 3,0 gram eiwit, 2,1 gram vet en 1,0 gram suiker. Natuurlijk bevelen we niet aan het hele zakje á 150 gram weg te eten. Alles met mate.

Dus? Het is een prima snack waarbij je, redelijk onschuldig, kunt snoepen! Ik kan deze zeker inpassen in mijn macro’s, maar let wel op dat je niet het hele zakje in één keer leegeet.

Benieuwd naar alle allergenen & ingrediënten? Kijk dan hier eventjes.

 

Prijs

Per sachet van 15 stuks betaal je nu €3,89 waarbij je profiteert van een kennismakingskorting. Normaal betaal je namelijk €4,90. Ik vind het een prima prijs als snack, er vanuit gaande dat je niet alle 15 stukjes op eet en dat ziet als één snack.

Ben jij benieuwd naar dit product?

Bestel hem hier!

Review // Protein Pralines!
Smaak8.5
Voedingswaarden7.5
Prijs8
Service8
8Overall Score
Reader Rating: (4 Votes)
8.9

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.