Wanneer je bezig bent met een strikt sportdieet, ontzegt je jezelf vaak, tijdelijk, van producten om jouw ultieme eindresultaat te kunnen behalen. Waarschijnlijk ook van producten die je het liefste wel zou willen eten. Zoals bijvoorbeeld een dessert, en nee dan heb ik het niet over magere franse kwark…

Ik denk daarom dat jullie het met mij eens zijn als ik zeg dat chocolade pudding niet bepaald onderdeel uitmaakt van een sportdieet? Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit want Bodylab24 komt met hét gezonde proteïnerijke alternatief voor de fitnessbeesten die hun zoete dessert niet kunnen missen.

Foto door: Jacky Nobels

Wat is Protein Dessert van Bodylab24?
Bodylab24 biedt ons de mogelijkheid toch te kunnen genieten van een heerlijk dessert in de vorm van een pudding.. Ja, geloof het of niet ik zei pudding! Het product bevat 70 procent eiwit en als het nog niet gek genoeg kan is het product verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende smaken, bestaande uit:

 • Banaan
 • Aardbei
 • Yoghurt framboos
 • Chocolade

Gebruik
Een kind kan de was doen, maar echt! Makkelijker kan het niet aangezien je gewoon twee scoops toevoegt aan 200 ml (magere) melk, soya melk, amandelmelk of cocosmelk. Maak er vooral je eigen feestje van!

Doe het vervolgens in de blender of in een shaker. Lekker mixen en plaats jouw geheel voor een kleine 10 minuten in de koelkast & you are good to go! Je eigen fresh made pudding is binnen no time ready to eat.

Mijn ervaring
En dat wordt gevraagd aan een echte zoetekauw? Man, ik zou dit de hele dag kunnen eten.. Ontbijten met aardbei, lunchen met chocolade, dineren met yoghurt framboos…. Oke gezond doen Juliët! Maar dit product is heaven voor mij.. De smaak van alle vier de variaties is super en dan ben ik nog niet begonnen over de structuur. Een echte aanrader dus!

De voedingswaarden
Hieronder kun je de voedingswaarde zien per 100 gram van dit product. Een dosering is echter maar +- 25 gram dus een toetje is in totaal maar zo’n 93 kcal. En dat bestaat dan ook nog eens voor 70% uit eiwit, which is pretty much!

Als je gaat snuffelen tussen Mona toetjes kom je ook dingen tegen die niet mega veel calorieën bevatten, alleen de macro’s verschillen enorm. Daar zul je namelijk echt geen producten vinden met 70% eiwit en deze bevatten veel meer suiker. So, it’s up to you!

Per 100 g
Banaan
Raspberry-Yoghurt
Aardbei
Chocolade
Energie
1553 kJ
371 kcal
1557 kJ
372 kcal
Eiwit
70 g
65 g
Koolhydraten
13 g
14 g
waarvan suiker
7 g
8 g
Vezels
5 g
7 g
Vet
5 g
6,5 g
waarvan verzadigde vetzuren
3,5 g
3,5 g
Zout
0,3 g
0,3 g

Prijs
Normaal gesproken kost een verpakking van 375 gram €12,99. Momenteel kun je dit product aanschaffen voor slechts €8,90. Uit zo’n verpakking haal jij 15 toetjes dus omgerekend kost dat je €0,59 per toetje. Nice!

Sidenote!
Waarom is dit product eigenlijk bedacht door Bodylab24? Bodylab24 Fit Foods bedenkt slimme alternatieven voor producten waarvan zij vinden dat het beter kan. De focus? Die ligt op minder toevoegingen, minder suikers, minder vet, meer eiwit en tegelijkertijd een maximale smaakbeleving.

Nou, probeer het vooral zelfs zou ik zeggen.
ENJOY!

 

Bestellen of meer informatie? Dat kan hier!

Review // Protein Dessert
Smaak8.5
Voedingswaarden8
Variatie smaken7.5
Prijs8
8Overall Score
Reader Rating: (5 Votes)
8.0

About The Author

Juliët Stegeman

Be Inspired!

3 Responses

 1. Ellen

  Naar aanleiding van je enthousiaste review 2 verschillende smaken besteld, chocolade en yoghurt-framboos. Wat een ongelofelijk smerige bagger 🙁 Ik vind de smaken laf en chemisch en de structuur verschrikkelijk. Het is zeker geen pudding, meer een soort gel-achtige vla. Ik meng het nu maar met een theelepeltje rauwe cacaopoeder en een sprinkle cacaonibs voor een beetje crunch, om het weg te kunnen krijgen en denk aan al die goeie eiwitten die ik binnenkrijg, maar ik ga het nóóit meer bestellen.

  Reply
   • Ellen

    echt! verschrikkelijk!! maar gelukkig vind ik hier op de site genoeg leuke receptjes om zelf dingen te maken. Wat ik wel kwalijk vind is dat op de site van Bodylab gewoon geen slechte reviews worden geplaatst, daardoor lijkt het natuurlijk of IEDEREEN het allemaal heerlijk vindt. Maar goed, mijn culinaire lat ligt misschien hoger dan die van veel anderen… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.