Bij de lunch vind ik het lastig om enkel een salade te eten. Lekkerder smaakt een salade met een broodje of wrap. Voor mij een goede oplossing een protein wrap. Zo heb je eet je high protein, low carb. Hiervoor testte ik de protein wraps van BodyLab24

 

protein wrap 6

 

 

Gebruik en smaak

Het is mega simpel om van dit product wraps te maken. Ik gebruikte voor twee kleine wraps 40 gram. De wraps maak je aan met wat water. Je mixt het, bakt de wraps om en om in een koekenpan en viola klaar.

Ik vind het zelf een mix tussen een pannenkoek en een wrap. Je bakt hem natuurlijk ook in een koekenpan. Qua smaak is de wrap wel meer een wrap, het is steviger dan een pannenkoek. En als je kijkt naar het aantal eiwitten ben ik zeker tevreden, daarnaast bevatten de wraps weinig koolhydraten en zijn laag in vetten.

protein wrap 6 body lab

 

Voedingswaarde & ingrediënten

Voedingswaarde

71696

 

 

Ingrediënten

Havermout, wei eiwit concentraat (ultrafiltratie en microfiltratie) (eiwit en lactose), kip ei albumine (kip eiwit), tarwe eiwit isolaat (gluten), micellar caseine (eiwit en lactose), calcium caseinaat (eiwit en lactose), wei eiwit hydrolisaat (eiwit en lactose), wei eiwit isolaat (eiwit en lactose), keukenzout, soja lecithine (E322)(soja).

 

Prijs

Voor een pot, totaal 1 kg, betaal je € 24,90 en nu zelfs € 17,90. Duur vind ik het totaal niet. Ik gebruikte voor mijn lunch 40 gram. Omgerekend kan ik daarvoor 25 keer een lunch maken.
Bestellen? Klik hier!

Morgen komt er een recept online met de wraps erin verwerkt. So stay tuned!

 

Hier speciaal voor jullie 10% korting met
kortingscode fdwrap10!

 

 

 

155 recepten voor maar €27!

Check hier de preview!

ebook proteïnerijke recepten

 

About The Author

Elise Groenheijde

Health, Food & Fitness lover. Wil personen inspireren voor een gezonde lifestyle. Live Love Eat Healthy.

2 Responses

  1. Marvin

    Zeker niet duur! Neem zelf eigenlijk nooit de tijd om wraps of pannenkoeken te maken als lunch. Maar dit kan natuurlijk ook makkelijk als avondmaaltijd gebruikt worden 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.