Je hebt zo’n dag dat je mega aan het haasten bent, je hebt je verslapen & wil toch een easy ontbijtje meenemen. Zo’n dag dat je echt op je eten wil letten en er voor kiest om een maaltijd te vervangen voor een allesbevattende shake die past bij jouw lifestyle. Over die shake vertellen we je in dit artikel meer & wellicht is het een goede match met jouw voedingspatroon.

Voedingswaarden
De ”meal replacement shake” is gemaakt om jouw dieet te ondersteunen. Een shake bevat 233 kcal met daarin voldoende eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen om een verzadigd gevoel te krijgen. Hiermee kun jij dus weer even vooruit!

We willen wel benadrukken dat het een maaltijdvervangende shake is en kan dienen als vervanging van één, hooguit twee maaltijden per dag. Stel dat je op je calorie-inname let omdat je wilt afslanken en je wilt een maaltijd vervangen door een shake van 233 kcal? Dan kun je deze shake gebruiken als vervangende maaltijd aangezien hij wel een hoop voedingsstoffen bevat. Met een avondmaaltijd die normaal misschien 600kcal bevat creëer je zo al een verschil van 367 kcal die je ”bespaart”.

 

Havermeel
Veel maaltijdvervangers bevatten maltodextrine of andere goedkope koolhydraatbronnen als belangrijkste ingrediënt. De maaltijdvervanger van Bodylab24 onderscheid zich van andere maaltijdvervangende producten door gebruik te maken van natuurlijke havermeel. Daarnaast zijn er voor hoogwaardige eiwitbronnen gekozen als whey en melk eiwit. Elke shake bevat een uitgebreid complex van vitaminen en mineralen.

Smaak
De shake heeft een volle en romige structuur en smaakt ook nog eens lekker naar vanille. Ga je liever voor de Double Choco of de Raspberry Yoghurt? Ook daarbij is het echt geen straf om deze shake van 300-400ml weg te drinken.

Prijs
De ”meal replacement shake” is nu te verkrijgen voor €8,90 waarbij je 7 shakes á 60 gram krijgt. Wil je liever de grootverpakking van 960 gram waar je zo’n 16 shakes uit kunt halen? Dan betaal je in totaal €14,90. Bij die laatste verpakking betaal je dus zo’mn €0,93 euro voor een maaltijdvervangende shake. Daar ga je in ieder geval geen volledige maaltijd van kunnen kopen, haha.

 

Gemak
Zoals je hierboven al las bestaan er twee varianten van dit product; de normale grootverpakking en de sachets. Het grote gemak is dat je niet ‘s ochtends alles hoeft voor te bereiden, maar heel makkelijk een zakje in je tas stopt en deze later kunt maken. Zakje, shakebeker & wat water en je bent good to go!

 

 

Unique Selling Points van dit product?

  • Geen toegevoegde suikers
  • Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme (vitamine B6)
  • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid (vitamine B12)
  • Bron van vezels

Meer info over dit product?
Kijk & bestel hier!

Meedoen aan de winactie? Dat kan hier!

Review // nieuwe meal replacement shakes!
Voedingswaarden9
Smaak8
Prijs9
Service8.5
8.6Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
9.5

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.