Reviews en nieuwe dingen proberen blijft altijd leuk. Helemaal wanneer het om een product gaat dat nét iets anders is dan anderen. Ditmaal proberen we de Motorola VerveOnes+!

20160620_141851

What’s so special?
Allereerst zijn deze oortjes volledig draadloos in gebruik. Met een speciale app (Hubble Connect for VerveLife, voor Android en iOS) koppel je de oortjes aan het device waarmee je de muziek afspeelt. Als je weet hoe het moet gaat het super snel met de uitleg via de app. Mocht je problemen ondervinden met het koppelen? Onderstaande video fixt dit probleem voor je!

 

 

 

Buiten het feit dat ze draadloos zijn is het design ook nog een waterdicht (met IP57 normering getest gedurende 30min op 1m diepte). Ze zijn dus waterbestendig waardoor het geen probleem is als jij ze vanaf je bedje naast het zwembad erin laat vallen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je geen muziek kunt luisteren als je nog niet bent opgedroogd. Ideaal voor vakanties dus!

Muziek luisteren onder water lukt dan weer niet doordat de bluetooth verbinding wordt verbroken wanneer de oortjes zich onder water bevinden.

 

ps. ook bestendig tegen zweet. No more excuses dus!

Motorola heeft ook gedacht aan de veiligheid met de zogenoemde Pass Through Audio functie. Hiermee wordt er omgevingsgeluid doorgelaten wat de veiligheid in het verkeer en vooral in stedelijke gebieden weer ten goede komt. Prima!

Ten opzichte van andere spelers op de markt hebben de VerveOnes+ ook een langere batterijduur. Per oordop beschikt men over minimaal 3 uur speeltijd voordat hij in de case opgeladen moet worden. Bovendien gaat de oordop efficiënt om met de batterijduur door de automatische uitschakelfunctie op het moment dat de oordop uit het oor wordt gehaald, de ear detection. Langer luisterplezier dus!

 

Geluid
Buiten alle praktische dingen is het geluid waarschijnlijk het belangrijkste. Het basisgeluid is prima en kan even wennen zijn door de instellingen. Daar waar ik dacht dat dit ”nou eenmaal het geluid van de oortjes was” bleek er in de app een equalizer-functie te zitten waarmee je het geluid kunt afstemmen op je wensen. Zelf hou ik wel van bass dus dat is super easy te ”tunen” tot je het helemaal okay vind!

Prijs
De Motorola VerveOnes zijn verkrijgbaar vanaf €199,99, deze zijn alleen niet waterdicht. De VerveOnes+ kosten €249,99. Het is een flink bedrag maar daar krijg je wel kwalitatief goede wireless in-ear oordopjes voor terug die ook nog eens tegen water kunnen en van andere functionaliteiten zijn voorzien.

Wat vonden wij?
Het was even goed de instructies volgen maar daarna bleek het een geweldig apparaat: draadloos, water -en zweetbestendig en goed geluid. De oortjes blijven goed op zijn plek zitten, ook terwijl je hardloopt of andere bewegingen gemaakt. Dat het geluid naar eigen wens is af te stellen via de equalizer maakt het wat mij betreft af!

Heb je vragen? Let us know!

Review // Motorola VerveOnes+
8.6Overall Score
Reader Rating: (17 Votes)
8.6

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.