Af en toe heb je zo’n dag dat je snel moet ontbijten of on the go moet eten. Dan is het best chill als je een soort alles-in-één shake hebt, toch? Deze ”meal replacement shake” is zo’n shake en daar vertellen we je graag meer over. Wellicht interessant ter ondersteuning van jouw voedingspatroon!

De ”meal replacement shake” is gemaakt om jouw dieet te ondersteunen. Een shake bevat 233 kcal met daarin voldoende eiwitten, koolhydraten en vetten om een verzadigd gevoel te krijgen. Hiermee kun jij weer even vooruit!

We willen wel benadrukken dat het een maaltijdvervangende shake is en kan dienen als vervanging van één, hooguit twee maaltijden per dag. Stel dat je op je calorie-inname let omdat je wilt afslanken en je wilt een maaltijd vervangen door een shake van 233 kcal? Dan kun je deze shake gebruiken als vervangende maaltijd aangezien hij wel een hoop voedingsstoffen bevat. Met een avondmaaltijd die normaal misschien 600kcal bevat creëer je zo al een verschil van 367 kcal die je ”bespaart”.


Havermeel
Veel maaltijdvervangers bevatten maltodextrine of andere goedkope koolhydraatbronnen als belangrijkste ingrediënt. De maaltijdvervanger van Bodylab24 onderscheid zich van andere maaltijdvervangende producten door gebruik te maken van natuurlijke havermeel. Daarnaast zijn er voor hoogwaardige eiwitbronnen gekozen als whey en melk eiwit. Elke shake bevat een uitgebreid complex van vitaminen en mineralen.

Smaak
De shake heeft een volle en romige structuur en smaakt ook nog eens lekker naar vanille. Echt geen straf om deze shake van 300-400ml weg te drinken. Wil je een andere smaak proberen? Dan heb je keuze uit ”chocolate”, ”banana” & ”yoghurt raspberry”.

Prijs
De ”meal replacement shake” is nu te verkrijgen voor €14,90 en uit de verpakking van 960 gram kun je zo’n 16 shakes halen. Dit komt dus neer op €0,93 cent per shake. Prima prijs!

Unique Selling Points

  • Geen toegevoegde suikers
  • Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme (vit b6)
  • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid (vit b12)
  • Bron van vezels

ps: gebruik hier nu code ”dutch10” voor nog 10% extra korting!

Meer info? Hierrr!

 

Review // alles-in-één shake?
Functie8
Smaak8
Prijs8.5
Service9
8.4Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.