”Sauzen zijn dikmakers” is een zin die je vast en zeker vaker heb gehoord toen je heel je bord volgooide met saus en daarmee waarschijnlijk je bord eén je dieet verpestte. Wat zou er fijner zijn dan sauzen die bijna geen kcal bevatten en qua smaak niks onderdoen? We’ve got the solution!

We snuffelden rond op www.bodylab.nl en vonden een ”low calorie deal” die bestaat uit drie sauzen; BBQ, Caesar Dressing & 1000 Islands Dressing. Oh, er is ook aan vegans & vegetariërs gedacht bij deze sauzen. Read along!

What’s so special?
Deze sauzen bevatten slechts 1 kcal per portie en bij een portie gaan we in dit geval uit van 15 ml. Per 100 ml bevatten ze ongeveer 29 kcal. Prima, toch? Daarnaast zijn ze vet -en suikervrij én bevatten ze geen gluten & lactose. Nu vraag je je vast en zeker af wat dit dan allemaal met de smaak doet?

Smaak
Allereerst complimenten voor de makers om smaken te creëren met deze voedingswaarden die totaal niet aan smaak hebben ingeleverd. De BBQ saus is wat dunner dan dat je normaal gewend dus ben voorzichtig met het gebruik hiervan. Als kip nugget lover kan ik niet wachten om deze twee eens te combineren, haha!

De andere sauzen zijn meer dressings waarvan de Caesar heerlijk romig van smaak is. De 1000 Islands smaak heeft wat pittigs in zich en is ideaal om een maaltijd wat meer spice te geven. Aanrader!

Voedingswaarden
Ben je benieuwd naar alle voedingswaarden & allergenen? Check dan hieronder per saus even het kopje ”samenstelling”: BBQCaesar Dressing & 1000 Islands Dressing.

Prijs
Prijs is altijd een mooie vergelijkingstool bij producten zoals deze. Vergelijk je dit met een andere calorie-arme saus of met een fles BBQ saus van de Jumbo? Een flesje van 265 ml kost bij Bodylab nu in de aanbieding €3,49. Er van uitgaande dat een portie 15ml is kun je dus bijna 18 porties consumeren. Omgerekend kost je dat dus zo’n 19 cent per maaltijd die jij met deze saus naar een hoger plan hebt getild.

In vergelijking met andere sauzen kom je dan een stukje hoger uit, maar daar tegenover staat wel dat je profiteert van bovenstaande voordelen. Aan jou de keuze, wij weten het wel 🙂

Benieuwd naar meer informatie over de ”Low Calorie Deal” waarbij je de drie sauzen nu
voor slechts €9,49 kunt bestellen? Klik dan hier!

Review // Low calorie sauzen!
Smaak8.5
Voedingswaarden7.5
Prijs7
Service9
8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.