Vind jij meal preppen echt leuk? Waarschijnlijk doe je alsof, post je een fancy foto van je preps maar baal je stiekem dat je niet zit te Netflixen. Ik Netflix terwijl ik kook dus dan zit er wel eens wat bij wat net iets te goed gebakken is. Muscle Meat maakt preppen weer wat makkelijker met deze kant en klare kipfiletblokjes. Benieuwd?

muscle meat kant en klare kipfiletblokjes

Smaken
Muscle Meat heeft de kant en klare kipfiletblokjes in diverse smaken in hun assortiment zitten. Deze blokjes zijn verkrijgbaar vanaf 200 gram en in de smaken Toscaans, Shoarma kruiden, Marokkaanse kruiden & Tandoori. Ik vond ze allemaal erg lekker maar de Toscaanse en de Marokkaanse kruiden zijn favoriet.

Het product
Het product is top, laten we dat vooropstellen. Normaal gesproken blijft er weinig van je kip over als al het vocht eruit is gelopen. Bij Muscle Meat gebruiken ze voor 1kg kant en klare kipfiletblokjes 1,136 kg kipfilet. Een kilo vlees is nu dus ook echt een kilo vlees.

Wil jij weten wat voor soort kip er wordt gebruikt bij de productie? Klik dan hier en scroll eventjes naar onder!

Ben je benieuwd naar de voedingswaarden? Check dan de voedingswaarden van de kipfiletblokjes met Tandoori smaak.

 

100 gram ipant-en-klare kipfiletblokjes (tandoori) bevat:

  • Energie: 113 kcal
  • Koolh: 0.0 gram
  • Eiwit: 25,9 gram
  • Vet: 1,0 gram
  • Zout: 1,2 gram

Ingredienten 98% kippenvlees (kipfilet), peper, zout, tarwebloem, groente(ui, knoflook), dextrose, specerijen (bevat koriander en mosterd), suiker aroma, plantaardig vet (0.002gr gehydrogeneerd(palm))

 

muscle meat kant en klare kipfiletblokjes

Prijs
Wat betaal je normaal gesproken voor een kg kipfilet bij de Albert Heijn of de Jumbo? Een eurootje of €7? Bij Muscle Meat bestel jij nu een kilo (5×200 gram) kant en klare kipfiletblokes voor €8,50. Zoals verteld hierboven zit in 1kg bereidt 1136 rauw gewicht, maakt het gelijk aan 7.50euro/kg. Je betaald dus maar 50cent extra per kg en dan is alles al voor je bereidt, betere kwaliteit en gekruid! Prima, toch?

Bereiding

  1. Laat de bevroren zakjes langzaam ontdooien. Bij voorkeur de avond van tevoren! Wat ook kan is het zakje in het koude water leggen. Meestal is dit binnen een uurtje wel ontdooit.
  2. Koud eten kan meteen! Heerlijk door een salade bijvoorbeeld.
  3. Opwarmen is ook goed mogelijk. Verwarm het niet te lang aangezien er dan teveel vocht ontsnapt en de kip minder mals zal worden. Meekoken met de rest van je maaltijd als deze bijna klaar is, is het handigst!

Wil je zien hoe je de kip uit het zakje haalt? Check dan deze instructievideo eens!

Ben jij benieuwd naar dit product? Of wil je meteen bestellen?
Bekijk dan hier de website van Muscle Meat!

 

 

 

About The Author

Jordi Sloots
Founder

Internetgekkie achter Fit Dutchies die leeft op burgers en daarom naar de gym gaat. Ik hoop jullie op een realistische manier te inspireren én te motiveren!

Leave a Reply

Your email address will not be published.